Life

Testul de inteligență care le dă bătăi de cap multor persoane. Poți afla câte greșeli sunt în imagine, în mai puțin de 15 secunde?

Testul de inteligență care solicită atenția oamenilor. Câte erori sunt în fotografie. Le poți descoperi în mai puțin de 15 secunde?
07.06.2023 | 09:24
Testul de inteligenta care le da batai de cap multor persoane Poti afla cate greseli sunt in imagine in mai putin de 15 secunde
Testul de inteligență care solicită atenția oamenilor. Câte erori sunt în fotografie. Le poți descoperi în mai puțin de 15 secunde? Sursa foto: romaniatv.net / pixabay.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Testul de inteligență care le dă bătăi de cap multor persoane. Poți afla câte greșeli sunt în imagine, în mai puțin de 15 secunde? Află care este capacitatea ta de analiză și cât de bine te descurci când vine vorba de astfel de puzzle-uri.

Testul de inteligență care solicită atenția oamenilor. Câte erori sunt în fotografie. Le poți descoperi în mai puțin de 15 secunde?

Testul de inteligență care solicită atenția oamenilor este format dintr-o simplă fotografie care la prima vedere poate părea banală. Aceasta ascunde câteva mici erori, dar le poți descoperi în mai puțin de 15 secunde?

ADVERTISEMENT

Privește cu mare atenție poza în care un bărbat stă așezat pe un fotoliu, în sufragerie, și vezi care sunt greșelile. Oamenii de știință spun că persoanele cu un IQ ridicat reușesc să le afle într-un timp extrem de scurt.

Cei care au rezolvat până acum acest test au declarat că nu a fost deloc greu și că este nevoie doar de puțină atenție la detalii și răbdare. Poate părea complicat la prima vedere, însă răspunsurile sunt foarte evidente.

ADVERTISEMENT

Ei bine, cei care nu au reușit să găsească greșelile trebuie să știe că sunt 3 la număr. În primul rând, papucii bărbatului au culori diferite. În al doilea rând, acesta vorbește la o banană, nicidecum nu ține un telefon în mână.

Ultima eroare care se găsește în imaginea acestui test de inteligență este în tabloul de pe perete. Roata mașinii este una neobișnuită și care ar trebui să atragă atenția oamenilor care privesc această imagine pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

Testele de inteligență, tot mai căutate de oameni

Testele de inteligență sunt tot mai căutate de oameni și sunt văzute ca o formă de destindere și ocupare a timpului liber. Acestea sunt realizate sunt mai multe forme, printre care se numără puzzle-uri sau completarea de serii de imagini sau numere.

De asemenea, ele mai pot fi cu identificarea unui model sau alte activități care să testeze abilitățile cognitive ale unei persoane. De regulă, sunt folosite în cabinetele psihologilor, însă în ultima vreme sunt disponibile și în mediul online.

ADVERTISEMENT

Cei interesați de aceste curiozități își pot testa abilitățile pe diverse site-uri, unele gratuite, altele cu bani. Specialiștii susțin că în funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii. Cei care au un IQ peste 140 sunt catalogați drept genii.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink