Life

Testul de inteligență la care greșesc și cei cu un IQ mare: cum iese băiatul din cameră? Geniile găsesc răspunsul foarte repede

La acest test de inteligență pot greși chiar și cei care au un IQ foarte mare. Întrebarea aceasta poate fi una care să îți dea bătăi de cap. Pe unde poate ieși băiatul?
14.08.2022 | 22:25
Testul de inteligenta la care gresesc si cei cu un IQ mare cum iese baiatul din camera Geniile gasesc raspunsul foarte repede
Testul de inteligență la care greșesc și cei cu un IQ mare. Foto: incredibilia.ro
ADVERTISEMENT

Testele de logică te pot pune în dificultate, iar acesta de mai jos este unul care poate să încurce chiar și geniile!

Un test de inteligență complicat: oricine îl poate greși, chiar și geniile!

Testele de inteligență vor să demonstreze care este capacitatea intelectuală a unui individ, dar unele dintre ele pot fi dificile chiar și pentru genii!

ADVERTISEMENT

Provocarea zilei este să rezolvi următorul test de logică, destul de complicat. Dan este un băiețel care se află încuiat într-o cameră.

Această încăpere are o masă, un scaun, două uși și o gaură în tavan. Întrebarea ar fi, cum va face copilul să iasă de acolo?

ADVERTISEMENT

Totuși, mai sunt și alte detalii din acest test pe care trebuie să le cunoști, pentru că el nu este atât de simplu cum pare la prima vedere.

Dacă ar alege să iasă pe prima ușă, băiatul ar fi pus în fața unui adevărat pericol, deoarece acolo se află un leu fioros și foarte flămând.

ADVERTISEMENT

Veștile nu sunt mai bune nici dacă băiatul ar vrea să iasă pe cea de-a două ușă, deoarece acolo este un tunel de sticlă care intensifică lumina soarelui.

Dacă băiatul ar decide să o ia pe acolo, ar risca să fie ucis din cauza temperaturii foarte mari care s-ar crea.

ADVERTISEMENT

Ce poate face băiatul ca să scape?

Având toate datele problemei, iată care este întrebarea: pe unde o să iasă băiatul ca să scape? Care este soluția care îl poate ajuta să revină în aer liber?

Răspunsul este unul logic. Băiatul are o singură variantă. Ca să scape din această încăpere, el trebuie să aștepte să fie seara, pentru că soarele nu va mai fi atât de puternic.

Astfel, el va putea ieși pe cea de-a doua ușă, unde nu va mai exista niciun pericol odată ce lumina și căldura soarelui nu vor mai afecta sticla. Ai răspuns corect?

ADVERTISEMENT
Tags: