Life

Theo Rose, adevărul despre relația cu iubitul ei, Alex. De la ce pornesc certurile în cuplu: „E băiat și el”

Theo Rose a recunoscut că se mai ceartă din când în când cu partenerul ei, Alex. De la ce pornesc discuțiile în cuplul format de cântăreață cu nepotul lui Nea Mărin?
22.07.2022 | 13:12
Theo Rose adevarul despre relatia cu iubitul ei Alex De la ce pornesc certurile in cuplu E baiat si el
Theo Rose și iubitul ei, Alex Leonte. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose s-a mutat de două luni într-o nouă chirie, împreună cu iubitul ei, Alex. Legat de conviețuirea cu nepotul lui Nea Mărin, vedeta a făcut câteva mărturisiri pentru întâia oară.

Theo Rose a dezvăluit de la ce pornesc certurile cu iubitul

Invitată în matinalul „Vorbește lumea” de la PRO TV, cântăreața a spus de la ce pornesc cele mai multe certuri în cuplu.

ADVERTISEMENT

Discuțiile dintre Theo și Alex nu escaladează de la gelozii sau bani, ci de la… curățenie. Artista are acum o femeie care se ocupă ca locuința să fie lună-bec, o doamnă căreia îi mulțumește că a apărut în viața ei că așa nu se mai ceartă cu partenerul.

În stilul caracteristic, Theo a zis că Alex nu e cel mai ordonat băiat din lume. De când și-a angajat menajeră, vedeta a recunoscut că discuțiile aprinse din cauza lucrurilor pe care Alex și le uită prin casă nu mai sunt așa frecvente.

ADVERTISEMENT

„E băiat și el”, a spus Theo Rose la PRO TV, după care Emily Burghelea, una din cele trei prezentatoare, a întrebat-o ce fel de dezordine face.

„Își lasă șosetele pe jos?”; „Le găsești și pe sus”

„Își lasă șosetele pe jos?”, a vrut să știe blondina. „Le găsești și pe sus. Te trezești cu un chilot pe lustă. Te întrebi oare cum o fi ajuns acolo? Acum ne certăm mai puțin”, a declarat Theo Rose.

ADVERTISEMENT

Cântăreața e pusă tot mai serios pe treabă, două dintre proiectele care îi ocupă cel mai mult timp fiind la PRO TV. Pe lângă cariera muzicală și succesul pe care l-a cunoscut cu melodiile sale, Theo este și jurată într-o emisiune cunoscută și actriță.

Theo Rose îi va juriza pe concurenții de la Vocea României. Vedeta îi are drept colegi pe Smiley, Denis Roabeș, Irina Rimes și Tudor Chirilă.

ADVERTISEMENT

În paralel cu show-ul Vocea, Theo face și actorie. Joacă și în serialul „Clanul”, unul anunțat cu surle și trâmbițe de postul de pe Pache Protopopescu.

ADVERTISEMENT
Tags: