Life

Theo Rose, conflict pe litoral. Ce i-a spus un chelner când a vrut să intre într-un restaurant

Theo Rose s-a confruntat cu o situație neașteptată în momentul în care a vrut să ia masa într-un restaurant de pe litoralul românesc, în urmă cu numai câteva ore.
30.07.2021 | 18:37
Theo Rose conflict pe litoral Ce ia spus un chelner cand a vrut sa intre intrun restaurant
ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață a fost implicată într-un mic conflict cu unul dintre chelneri. Artista a primit o remarcă surprinzătoare din partea unui angajat.

Theo Rose s-a prezentat la intrare puțin dezgolită în partea de sus, lucru care a atras imediat atenția asupra sa. Acesta este și motivul pentru care chelnerul ar fi încercat să o oprească.

ADVERTISEMENT

Potrivit dezvăluirilor din mediul virtual prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a fost luată la rost pentru că s-a prezentat la restaurant într-o bustieră de culoare gri.

Theo Rose, situație neașteptată la mare. Cântăreața a povestit prin ce a trecut

„Vreau să vă povestesc… Am venit să mănânc și unul dintre angajații de la intrare mi-a pus o întrebare… erau două fete și un băiat, fetele nu au zis nimic.

ADVERTISEMENT

Băiatul a spus: «N-ai cum să iei ceva pe tine, un tricou, ceva?», iar eu i-am zis: «De ce, nu sunt pe plajă?»”, a dezvăluit Theo Rose pe InstaStory.

În cele din urmă frumoasa șatenă a avut câștig de cauză, amuzându-se pe seama situației de la restaurant. Vedeta a glumita legat de faptul că nu a fost înzestrată de mama natură cu un gust generos.

ADVERTISEMENT

Theo Rose s-a comparat cu un copil, fiind vizibil amuzată de schimbul de replici dintre ea și chelnerul care a îndemnat-o să se îmbrace.

„Zi că n-am voie măcar… măcar dacă aveam țâțe, așa te iei de un copil, cum ar veni… M-a lăsat până la urmă, probabil și-a dat seama că nu reprezint un pericol.

ADVERTISEMENT

Nu e ca și cum s-au ridicat bărbații de la mese și au delirat când am venit eu”, a mai spus cântăreața pe rețelele de socializare.

Theo Rose a apelat la terapie. Care este motivul

„Acum sunt bine, am apelat la terapie. Faptul că sunt aici, că sunt foarte ocupată și că petrecem foarte mult timp la filmări, mă ajută extrem de mult.

Este o altă energie, interacționez în permanență cu alți oameni, te schimbi, te machiezi… Ma țin ocupată cât mai mult și încerc să fiu optimistă!”, spunea vedeta despre participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT