Life

Theo Rose, dezvăluiri despre numele fiului său și al lui Anghel Damian. Are legătură cu fostul iubit

Theo Rose, informații despre prenumele băiatului său și al lui Anghel Damian. Cântăreața nu l-a uitat pe fostul partener.
09.02.2023 | 23:28
Theo Rose dezvaluiri despre numele fiului sau si al lui Anghel Damian Are legatura cu fostul iubit
Theo Rose, informații despre prenumele băiatului său și al lui Anghel Damian. Nu l-a uitat pe fostul partener. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă și jurată a emisiunii Vocea României a făcut dezvăluiri despre numele fiului său și al regizorului de la Clanul. Are legătură cu fostul iubit cu care a format o relație timp de 5 ani și de care s-a despărțit în urmă cu câteva luni.

Theo Rose, informații despre prenumele băiatului său și al lui Anghel Damian. Nu l-a uitat pe fostul partener

Theo Rose este foarte sinceră și deschisă cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, unde le-a dezvăluit fanilor ce prenume va purta băiatul său și al lui Damian Anghel. Îndrăgita artistă a ales două nume pentru primul său copil.

ADVERTISEMENT

„Vă spun, că nu am secrete: Sasha Ioan”, a declarat cântăreața pe pagina de Instagram, oamenii fiind ferm convinși că primul prenume are legătură cu fostul partener de viață, Alex Leonte, pentru că este varianta grecească a numelui Alexandru.

Acest prenume mai rar întâlnit înseamnă un protector al bărbaților sau al oamenilor, fiind compus din două părți. Alexo simbolizează: a apăra, a proteja, în timp ce andros reprezintă alte două cuvinte puternice, acestea fiind bărbat și om.

ADVERTISEMENT

Băieții care poartă acest prenume se fac remarcați prin originalitate, energie, îndrăzneală și prin faptul că fascinează lumea din jur. De asemenea, nu îi este teamă să treacă drept o persoană marginalizată și nu este interesat de ce spun ceilalți despre el.

Mai mult decât atât, Sasha este văzut ca un lider atunci când face parte dintr-un grup. Este un seducător, pasional, calculat și are o aură foarte bine îngrijită. Totodată, farmecul său este pur și simplu irezistibil și are una dintre cele mai puternice personalități.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, al doilea prenume ales de Theo Rose și iubitul său, Anghel Damian, este unul de Sfânt și purtat de foarte mulți credincioși români. Acesta este pomenit la început de an, în data de 7 ianuarie, și probabil are o semnificație aparte pentru vedetă.

Theo Rose, detalii despre sarcină

Theo Rose a vorbit recent și despre sarcină și care sunt temerile care o macină în momentul de față, Vedeta de la Pro TV adoră felul în care arată de când a rămas însărcinată, însă nu o mai încape nicio pereche de pantaloni.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a recunoscut că uneori se trezește noaptea din somn de frică să nu doarmă mai mult pe burtă. Actrița din serialul Clanul e speriată și nu vrea ca bebelușul care crește în pântecele sale să pățească ceva în aceste clipe.

ADVERTISEMENT