Life

Theo Rose rupe tăcerea! Ce spune despre fostul iubit și Lia Bugnar: „Lucrurile au stat dureros”

Theo Rose a rupt tăcerea și a vorbit despre fostul ei iubit și Lia Bugnar, fără să le menționeze, însă, numele. Artista a spus ce are pe suflet.
12.04.2024 | 13:30
Theo Rose rupe tacerea Ce spune despre fostul iubit si Lia Bugnar Lucrurile au stat dureros
Theo Rose, dezvăluiri despre viața ei personală. Foto: Instagram/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Theo Rose a vorbit, mai sincer ca niciodată, despre patrulaterul amoros în care s-a trezit, la un moment dat, după ce s-a cuplat cu regizorul Anghel Damian.

Theo Rose, sinceră, despre patrulaterul amoros în care s-a trezit. Spune, indirect, că și Lia Bugnar a suferit

Vedeta s-a despărțit de fostul ei iubit, Alex Leonte, acuzată că l-ar fi înșelat cu Anghel Damian, despre care, la rândul său, s-a scris că era într-o relație cu actrița Lia Bugnar.

Dacă Anghel și Theo Rose și-au înșelat partenerii e greu de spus, având în vedere că de fiecare dată când vine vorba despre relații personale, toți cei implicați în poveste aleg să nu comenteze apelând la decență din partea celorlalți.

ADVERTISEMENT

Theo Rose a dat câte puțin din casă și a mărturisit că pentru toți cei patru implicați în povestea care a ținut primele pagini ale ziarelor în ultimii ani situația nu a fost deloc plăcută. Theo Rose a spus, în podcastul lui Teo Trandafir, de ce a zis la un moment dat că a fost văzută drept incorectă după despărțirea de nepotul lui Nea Mărin.

„N-a fost niciodată un scop pentru mine să fiu o pioasă la televizor. Nu se știe de unde sare iepurele”

„Au fost oameni care au preferat să creadă varianta lor. Ei și-au făcut deja scenariul că eu am înșelat. Singurul lucru pe care am putut să îl fac a fost să ies în față, să explic oamenilor fără să dau prea multe detalii. Oricum deja asta ar fi inclus mult prea mulți oameni să pot să vorbesc desfășurat.

ADVERTISEMENT

Sunt oameni care au stat la colț, care ne așteaptă să poată să se lege de ceva. Întâmplarea face că n-a fost niciodată un scop pentru mine să fiu o pioasă la televizor. Eu am zis tot timpul: nu vă bazați pe mine. Nu se știe de unde sare iepurele.

Anghel m-a ajutat să ies din asta. A fost clar pentru toți cei patru că lucrurile au stat dureros. Îți mai spală din suflet faptul că lucrurile s-au întâmplat, totuși, corect. Cât de corect se putea. Nu știu cât de corect e să te îndrăgostești.

ADVERTISEMENT

Corect e să mergi și să spui cum stau lucrurile acasă și să dai celuilalt libertatea de a-și continua viața liniștit fără să fie trădat”, a mărturisit Theo Rose în podcastul „Gând la gând cu Teo”.

Cum își petrec timpul Theo și iubitul ei

Cântăreața a mai spus că acum este foarte fericită cu băiețelul pe care îl are cu Anghel Damian, Sasha. Întrebată dacă are timp să petreacă și cu partenerul ei, date fiind proiectele ei profesionale și grija pe care i-o poartă copilului, artista a spus că face tot posibilul să stea cât mai mult cu iubitul ei.

ADVERTISEMENT

„Din prima, am simțit că (n. red.: Anghel) ar renunța la tot ca să fie cu mine. Am făcut tot posibilul să îi fiu alături. Merg după el la filmări, că el regizează Clanul și filmează până târziu.

Iau copilul, îi ducem ceva de mâncare. El vine la unele concerte, când programul îi permite, iar în timpul săptămânii avem o zi doar a noastră”, a declarat Theo Rose.

ADVERTISEMENT