Life

Alex Leonte, după despărțirea de Theo Rose. Ce se întâmplă în viața nepotului lui Nea Mărin

Alex Leonte, după separarea de cântăreața Theo Rose, cu care a avut o relație de 5 ani. Ce face în prezent nepotul lui Nea Mărin.
06.03.2023 | 14:10
Alex Leonte dupa despartirea de Theo Rose Ce se intampla in viata nepotului lui Nea Marin
Alex Leonte, după separarea de cântăreața Theo Rose. Ce face în prezent nepotul lui Nea Mărin. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tânărul de 28 de ani le-a arătat celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare cum a trecut peste despărțirea de actrița din serialul Clanul, de la Pro TV. Ce se întâmplă în viața nepotului prezentatorului de la Poftiți pe la noi.

Alex Leonte, după separarea de cântăreața Theo Rose. Ce face în prezent nepotul lui Nea Mărin

Alex Leonte a trecut cu bine peste separarea de Theo Rose, cântăreața cu care a format un cuplu timp de 5 ani. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate și au rămas în relații bune, fără să-și arunce cuvinte grele sau să se certe.

ADVERTISEMENT

În momentul de față nepotul renumitului Nea Marin a început să fie mai activ pe social media, unde este urmărit de peste 46.500 de oameni. Tânărul de 28 de ani nu ezită să le arate fanilor săi ce activități are și cum își ocupă timpul.

„Despre seara trecută. Școala de Dans Românesc Larisa și Marin Barbu a aniversat 23 de ani de activitate”, a scris fostul iubit al antrenoarei de la Vocea României, în dreptul unor imagini de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„În sfârșit o zi însorită. Weekend plăcut”, este o altă descriere lăsată recent de Alex Leonte pe rețelele de socializare, acolo unde primește numeroase aprecieri și comentarii de suflet din partea internauților.

„Ești foarte frumușel! Regret că nu a mers între tine și fosta! Cum să lași așa băiat educat și rafinat!”, este unul dintre mesajele primite de nepotul lui Nea Marin. Acesta vine de la o domnișoară.

ADVERTISEMENT

Alex Leonte, un sprijin pentru artista Theo Rose

Alex Leonte pare să fie în continuare un sprijin pentru Theo Rose, afirmație pe care a făcut-o chiar artista în cadrul unui interviu. Îndrăgita cântăreață a subliniat că păstrează legătura cu fostul partener de viață.

Cu toate acestea vedeta de la Pro TV susține că are un mare regret legat de povestea de dragoste trăită cu nepotul lui Nea Marin. Antrenoarea de la Vocea României crede că ar fi trebuit să pună punct relației amoroase mai devreme.

ADVERTISEMENT

„Am fost sprijin real unul pentru altul. Noi și acum ne putem baza unul pe altul, au fost cinci ani de zile, noi ne raportăm acum normal unul la altul. Cred că lucrurile trebuiau oprite de dinainte”, a spus Theo Rose în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

ADVERTISEMENT