Life

S-a certat Mitică Dragomir cu Anamaria Prodan? „I-am zis direct în față”

Anamaria Prodan și Mitică Dragomir s-au certat? La MAX Profețiile lui Mitică a dezvăluit ce discuții au avut loc între celebra impresară și Mitică Dragomir
29.11.2023 | 13:20
Sa certat Mitica Dragomir cu Anamaria Prodan Iam zis direct in fata
Mitică Dragomir s-a certat cu Anamaria Prodan? Dezvăluiri incendiare. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

La Max Profețiile lui Mitică au avut loc noi dezvăluiri incendiare. Jurnalistul Horia Ivanovici și invitatul permanent Mitică Dragomir au despicat firul în patru. Subiectul discuției a fost nimeni alta decât Anamaria Prodan. Din dezvăluirile făcute de Dumitru Dragomir, se pare că acesta din urmă a refuzat-o galant pe impresară.

Mitică Dragomir, “la cuțite” cu Anamaria Prodan? “Cred că ea s-a supărat puțin”

Gazda show-ului, Horia Ivanovici a lansat o întrebare neașteptată către Mitică Dragomir: “Ce mi-ai spus la începutul emisiunii, că te-ai certat cu Prodanca?”
Răspunsul lui Dumitru Dragomir a fost așteptat cu sufletul la gură, deoarece nimeni nu știa de existența unor divergențe între cei doi.

ADVERTISEMENT

“Cred că ea s-a supărat puțin pe mine. Ea m-a chemat la emisiunea pe care o are. Dar eu i-am spus că nu pot să mă duc la emisiunea ei deoarece am un contract cu o firmă de pariuri”, a fost răspunsul lui Mitică Dragomir.

Am aflat care a fost mărul discordiei și de unde a pornit totul. Însă întrebarea care stă pe buzele tuturor este cum a reacționat fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf? Nu de alta, dar nu prea este ea obișnuită cu refuzurile.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a continuat seria întrebărilor, încercând să afle care a fost reacția Anamariei Prodan. “Și v-ați luat puțin în gură? Ce s-a întâmplat?”, a întrebat gazda show-ului.

“Nu ne-am certat, dar am avut discuția asta. I-am spus direct că nu pot să onorez invitația ei. Adevărul e că astfel de discuții nu convin nimănui”, a continuat Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, refuzată de Mitică Dragomir

Cu toate că invitatul emisiunii a recunoscut că astfel de discuții nu sunt pe placul nimănui, se pare că nu a existat o ceartă între el și impresară. La urma urmei, așa cum spune și Dumitru Dragomir, refuzul a avut un motiv concret.

Însă toată lumea știe cât de convingătoare poate fi Anamaria Prodan atunci când își propune ceva. Tocmai de aceea, Horia Ivanovici a încercat să afle mai multe de la invitatul emisiunii. Mai exact, dacă celebra impresară a fost insistentă ori deranjată de cum a decurs discuția.

ADVERTISEMENT

“Ea e cu gura mare, nu v-ați certat puțin? Nu a deranjat-o”, l-a mai întrebat jurnalistul pe Mitică Dragomir. “Nu, nu ne-am certat. Eu o apreciez oricum pe ea. I-am explicat”, a mai spus Mitică Dragomir.

Iar Horia Ivanovici a venit în completarea invitatului și a punctat că refuzul a fost unul întemeiat. “I-ai explicat, că ai contract cu firma respectivă și nu ai ce face”. “Da, exact. Eu o apreciez, ea are sânge în instalație”, a completat Dumitru Dragomir.

Mitică Dragomir recunoaște: “Cu mine nu poți să stai supărat”

Din spusele lui Dumitru Dragomir reiese faptul că securea războiului a fost îngropată chiar înainte ca aceasta să iasă la suprafață. Asta și datorită faptului că Mitică Dragomir nu poartă ranchiună, chiar dacă mai are divergențe cu diverse persoane.

Întrebat de Horia Ivanovici dacă s-au aprins spiritele mai tare între el și celebra impresară, Mitică Dragomir a spus: “Cu mine și dacă te cerți, nu rămânem supărați. Eu i-am spus ei că după ce termin campionatul și nu mai am emisiuni legate de contractul meu, mai vorbim”, a povestit invitatul show-ului.

Jurnalistul Horia Ivanovici a fost curios cum a primit Anamaria Prodan vestea: “Ea nu ți-a spus: Hai, de ce? Nu vrei să vii la mine, așa e?”.

Mitică Dragomir a lămurit și de data aceasta situația și a spus: “Ea nu a fost cu gura mare și nu s-a supărat. Mi-a spus inclusiv că a vorbit cu tine ( n.red Horia Ivanovici ) și ți-a cerut voie, dar nu discutăm asta acum”. “Oricum Anamaria e o fire deschisă”, a concluzionat Horia Ivanovici.

Nu ratați discuțiile savuroase din cadrul emisiunii „Max Profețiile lui Mitică”, în fiecare luni, ora 13:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, emisiunea poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK. și pagina de Facebook Horia Ivanovici, miercuri, ora 10:30.

De ce S-A SUPARAT Anamaria Prodan pe Mitica Dragomir

ADVERTISEMENT