Sport

Thiago Messi a debutat la juniorii lui Inter Miami. Cum s-a descurcat sub privirile tatălui său

Thiago Messi, 10 ani, este și el un mic star al celor de la Inter Miami. Fiul cel mare al lui Leo Messi a debutat la juniorii lui Inter Miami la scurt timp după ce o făcuse și Mateo, băiatul mijlociu, în vârstă de opt ani.
15.09.2023 | 16:12
Thiago Messi a debutat la juniorii lui Inter Miami Cum sa descurcat sub privirile tatalui sau
Leo Messi alături de soția Antonela Roccuzzo și fiii Thiago (10 ani), Mateo (8 ani) și Ciro (5 ani)
ADVERTISEMENT

Familia Messi trăiește cu adevărat visul american în Florida. Lionel Messi a semnat în această vară cu Inter Miami și a avut un start de sezon absolut excepțional. Și familia argentinianului se simte excelent în noua aventură.

Thiago și Mateo Messi au început fotbalul la Inter Miami. Leo Messi nu lipsește de la antrenamentele și meciurile lor

Leo Messi a declarat în mai multe rânduri că familia sa s-a acomodat fără probleme la viața în Miami, ajutată și de comunitatea mare de sud-americani din zonă. Fiii lui Leo Messi par cei mai încântați de mutarea în SUA.

ADVERTISEMENT

Thiago, Mateo și Ciro au fost deja prezenți la meciurile pe care tatăl lor le joacă în tricoul lui Inter Miami. Thiago și Mateo, frații mai mari, au făcut și pasul următor. Sunt legitimați la grupele U12, respectiv U10 ale formației din Florida. Au și jucat în partide amicale.

Thiago Messi și-a făcut debutul pentru Inter Miami chiar în această săptămână, chiar sub privirile tatălui său. Leo Messi nu lipsește nici măcar de la antrenamentele fiului său și reacționează la fiecare reușită a acestuia.

ADVERTISEMENT

Academia lui Inter Miami are 150 de juniori, dintre care 35 au fost legitimați chiar în această vară. Printre ei și fiii lui Leo Messi

De altfel, Leo trebuie să petreacă mult timp la baza celor de la Inter Miami. Asta pentru că trebuie să vadă și meciurile lui Mateo, care are deja câteva săptămâni alături de colegii de la U10.

Academia lui Inter Miami este în continuă expansiune și numără 150 de copii în acest moment. Inclusiv cei doi băieți ai lui Leo Messi. De altfel, 35 de jucători noi are Inter Miami la nivel de juniori.

ADVERTISEMENT

Thiago Messi, fiul cel mare al lui Leo Messi, va împlini 11 ani pe 2 noiembrie. Mateo a împlinit 8 ani în urmă cu doar câteva zile, pe 11 septembrie. Ciro, mezinul familiei, a împlinit 5 ani pe 10 martie.

Leo Messi s-a plâns, în glumă, de farsele pe care Mateo le face tuturor celor din familie: “Este un mic monstru!”

Despre Mateo Messi, tatăl său spunea în glumă într-un interviu că este un “mic monstru” din cauza farselor pe care le face membrilor familiei. Mateo sărbătorea adesea în tribune golurile pe care Barcelona le primea, doar pentru a se amuza pe seama fratelui său mai mare, Thiago.

ADVERTISEMENT

“Oamenii râd când le povestesc tot ce face el prin casă. Dar apoi, când îl întâlnesc, au nevoie de doar cinci minute să își dea seama că nu glumesc deloc. Este un mic monstru. El îmi spune mai mereu pe numele întreg. Mă strigă Leo Messi prin casă.

Am jucat fotbal împreună cu fiii mei, iar Mateo mi-a spus că el este Liverpool, pentru că a eliminat pe Barcelona. La fel a făcut și după ce ne-a bătut Valencia”, povestea Leo Messi în trecut.


  • Cotă NETBET pentru Inter Miami: 2,46 este pentru pronosticul „2 solist” la meciul Atlanta United – Inter Miami

 

ADVERTISEMENT
Tags: