Sport

Thiago Messi, gol decisiv pentru Inter Miami U12! A marcat în finală, sub privirile tatălui său. Video

Thiago Messi, 11 ani, face progrese remarcabile la academia lui Inter Miami. A marcat golul decisiv cu care echipa sa a câștigat Weston Cup.
20.02.2024 | 12:19
Thiago Messi gol decisiv pentru Inter Miami U12 A marcat in finala sub privirile tatalui sau Video
Thiago Messi a câștigat primul trofeu la Inter Miami U12. Și a înscris în finală!. Sursă foto: Helpta / captură video / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Despre Thiago Messi, fiul cel mare al lui Leo Messi, se spunea că nu este tocmai interesat de fotbal. Și nici pe departe la fel de talentat ca fiul mijlociu al starului argentinian, Mateo. Totuși, Thiago pare să se simtă foarte bine în SUA, la academia celor de la Inter Miami.

Thiago Messi, în formă maximă la Inter Miami U12. Este golgheterul echipei și a marcat golul decisiv în finala Weston Cup

Thiago Messi joacă pentru echipa U12 a celor de la Inter Miami, iar evoluțiile sale au fost mult peste așteptări. Se pare că puștiul chiar este talentat până la urmă, mai ales că a început să îi și placă fotbalul. Thiago este mijlocaș ofensiv și se pare că și-a găsit gustul pentru goluri.

ADVERTISEMENT

În urmă cu trei săptămâni, Marca scria despre cifrele fabuloase pe care Thiago Messi le are la echipa U12 a lui Inter Miami. A înscris de 13 ori în doar șase partide și a oferit și 6 pase decisive. Și se pare că forma bună continuă pentru fiul cel mare al lui Leo Messi.

Inter Miami a disputat duminică finala Weston Cup, chiar împotriva de la Weston FC. Un meci echilibrat, în care Thiago Messi și Benjamin Suarez, fiul lui Luis Suarez, au jucat pentru Inter. Iar Thiago a fost cel care a dat golul victoriei.

ADVERTISEMENT

Thiago Messi a marcat golul victoriei pentru Inter Miami cu o execuție pretențioasă, chiar sub privirile tatălui său

Thiago Messi a șutat din prima, din voleu, după o centrare perfectă care l-a găsit la aproximativ 10 metri de poartă. O execuție foarte pretențioasă, la colțul lung. Nu i-a ieșit chiar perfect lui Thiago, dar a fost până la urmă un șut bun care a prin poarta. Cu piciorul drept! Și chiar l-a păcălit pe portarul celor de la Weston FC. VIDEO

A fost explozie de bucurie printre puștii de la U12 ai lui Inter Miami, care au câștigat trofeul chiar sub privirile lui Leo Messi și Luis Suarez. De altfel, starul naționalei Argentinei este prezent de fiecare dată când are ocazia la meciurile fiilor săi.

ADVERTISEMENT

Dacă Thiago și-a descoperit recent apetitul pentru goluri și fotbal, despre Mateo se spune că are instinct de golgheter. Mateo, care va împlini 9 ani în septembrie, face deja furori la echipa U10 a celor de la Inter Miami. Joacă vârf și este golgheterul echipei.

Mateo Messi este considerat cel mai talentat dintre fiii lui Leo Messi, dar Thiago este și el apreciat la Inter Miami. Ciro vine din urmă

Ciro Messi, fiul cel mic al lui Leo Messi, va împlini 6 ani pe 10 martie. El nu a ajuns încă la Academia Inter Miami, dar se antrenează deja alături de tatăl său. Și, la fel ca și frații săi, pare pregătit să calce pe urmele omului care a rescris istoria fotbalului.

ADVERTISEMENT

Până atunci, însă, Leo Messi va juca joi dimineață, ora 3:00 a României, primul său meci oficial în 2024. Inter Miami primește vizita celor de la Real Salt Lake, în prima etapă a noului sezon din MLS.

ADVERTISEMENT
Tags:
1,59 este cota NETBET pentru "1 solist" la partida Inter Miami - Real Salt Lake