Sport

Tiki-Taka Rapid? Dan Şucu dezvăluie: „Vrem să facem spectacol!”

Dan Șucu știe cum trebuie să joace Rapid. Atac la adversari, arbitraje și mesaj important pentru suporterii din Giulești.
05.10.2023 | 20:42
TikiTaka Rapid Dan Sucu dezvaluie Vrem sa facem spectacol
Dan Șucu, mesaj clar după Hermannstadt - Rapid 1-1. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a fost invitatul special al emisiunii „Suflet de Rapidist”. Patronul giuleștenilor l-a atacat dur pe Gigi Becali și i-a transmis clar lui Cristiano Bergodi cum trebuie să joace Rapidul.

Dan Șucu, mesaj clar după semieșecul de la Sibiu: „Ne construim echipa pe ideea de spectacol”

Dan Șucu a ținut să sublinieze faptul că Hermannstadt a fost extrem de agresivă: „Trebuie vorbit neapărat de meciul de la Sibiu. Rrahmani a plecat de acolo cu copci pe față.

ADVERTISEMENT

Adică din punctul meu de vedere e un jucător cheie la Rapid. Dacă numărul ăla 27 (n.r. Găman) a venit și l-a lovit în felul în care l-a lovit, automat asta e intimidare, nu mai e fotbal”, s-a plâns patronul Rapidului.

În schimb, Rapidul nu se poate confunda cu un asemenea stil de joc: „Noi ne construim o echipă pe ideea de spectacol. Noi avem public, avem o datorie față de ei. Avem nevoie de jucători care să poată face spectacol. Să fie rapizi, buni, să atace, să aibă atitudinea asta de intimidare”.

ADVERTISEMENT

Și patronul alb-vișiniilor a marșat în continuare pe această idee: „Este în totalitate în defavoarea noastră. În totalitate în defavoarea noastră. Noi avem o cu totul și cu totul altă dorință pentru că avem public. Noi nu suntem Voluntariul să vină 100 de oameni la meci”.

Dan Șucu anunță o accidentare gravă la Rapid: „Emmers e pe bară o lună”

Dan Șucu le-a făcut astfel o promisiune suporterilor„Publicul ăla nu poate fi dezamăgit. Fotbalul e entertainment. Din acest punct de vedere și financiar, FIFA este mai puternică decât Disney. Deci noi avem o datorie față de cei care vin și cumpără bilete”.

ADVERTISEMENT

Discursul acid s-a îndreptat apoi împotriva sibienilor lui Măldărășanu: „Jocul ăsta la intimidare e fără sens. Ce am reținut eu de la meciul de la Sibiu e această atitudine de joc de intimidare. Emmers e pe bară o lună, Rrahmani plin de sânge. Asta am reținut. 

De fapt 27, Găman, nu putea să mai dea gol pentru că nu trebuia să mai fie în teren. Și cu toate astea se spune că noi suntem cei care suntem avantajați. Dar vorbim despre niște oameni care indiferent ce s-ar întâmpla în teren ei o să aibă un punct de vedere”. 

ADVERTISEMENT

„Suflet de Rapidist” e în fiecare marți, de la ora 13:30, DOAR pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea se vede apoi ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube, de la ora 13:30.

Dan Șucu atacă arbitrajul și anunță cum vrea să joace Rapidul

ADVERTISEMENT
Tags: