Sport

Dan Şucu a numit cei 3 jucători pe care Rapid îi poate vinde pe milioane de euro

Dan Șucu a dezvăluit, la „Suflet de rapidist”, care sunt jucătorii pe care vrea să obțină milioane de euro în viitor.
05.10.2023 | 12:00
Dan Sucu a numit cei 3 jucatori pe care Rapid ii poate vinde pe milioane de euro
Ei sunt cei trei fotbaliști pe care Rapid vrea să obțină milioane de euro. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a explicat, la „Suflet de rapidist”, care este politica de vânzare a clubului său. Șucu spune că obiectivul nu este neapărat vânzarea de fotbaliști.

Dan Șucu, despre politica de transferuri de la Rapid

Dan Șucu spune că Rapid are mai mulți jucători ce au potențialul de a deveni foarte buni. El a dat trei nume de fotbaliști care ar putea face pasul către o echipă mare.

ADVERTISEMENT

Conform acționarului majoritar de la Rapid, Claudiu Petrila, Andrei Borza și Albion Rrahmani sunt investiții în viitorul echipei, deoarece sunt tineri și au capacitatea necesară pentru a crește cât mai mult.

În același timp, el spune că politica de vânzare nu este una clasică, jucătorii plecând doar atunci când există oportunități. Șucu spune că el nu vrea să vândă jucători decât dacă este convins de latura economică ori psihologică să facă asta.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește partea de investiție în jucători, totul depinde de oportunitate, nu vom spune nu atunci când găsim o situație care ne convine. Sunt investiții în jucători.

Pe Petrila îl vedem ca un jucător foarte bun, tânăr, care este o investiție. În Borza vedem același lucru, Rrahmani, mai toate investițiile pe care le facem sunt în jucători care din punctul nostru de vedere au varianta de a fi din ce în ce mai buni și mai valoroși.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, din punctul meu de vedere, eu nu aș dori să vindem decât dacă nu avem alta variantă, nu mă refer doar la varianta economică, ci și la cea psihologică. Facem investiții nu pentru vânzare, ci ca să fim puternici”, a explicat Dan Șucu, în exclusivitate la „Suflet de rapidist”.

Andrei Borza, de la Farul Constanța, Claudiu Petrila și Christopher Braun, de la CFR Cluj, Iulian Cristea și Răzvan Oaidă, de la Rapid, Omar El Sawy, de la Csikszereda, Albion Rahmani, de la Balkani, Borja Valle, de la Cartagena, Cătălin Cârjan, de la Arsenal, Kevin Soni, de la Asteras Tripoli și Claudiu Micovschi, de la Avelio, sunt transferurile făcute de Rapid în această vară.

ADVERTISEMENT

Au plecat de la echipă Marko Dugandzic, Antonio Sefer, Valentin Costache, Ljuban Crepulja, Andrei Ciobanu, Claudiu Belu, Albert Stahl, Cristian Ignat, Junior Morais, Hervin Ongenga, Kevin Luckasen, Younes Bnou Marzouk ori Damien Dussaut.

„Suflet de rapidist” este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 17:30, joi.

Cei trei fotbaliști care pot aduce milioane în conturile Rapidului

ADVERTISEMENT