Sport

Panagiotis Tachtsidis, titular în CFR – Adana, cum a anunțat Fanatik. Update exclusiv

Jucătorul surpriză pe care Andrea Mandorlini îl va trimite titular la CFR Cluj în meciul tur cu Adana Demirspor din turul al doilea preliminar al UEFA Conference League.
27.07.2023 | 19:33
Panagiotis Tachtsidis titular in CFR  Adana cum a anuntat Fanatik Update exclusiv
Andrea Mandorlini pregătește o surpriză în echipa de start a CFR-ului pentru meciul cu Adana. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
27-07-2023
16:37

Panagiotis Tachtsidis, titular în CFR Cluj - Adana Demirspor

Andrea Mandorlini a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK, conform căreia Panagiotis Tachtsidis va fi titularizat în partida cu Adana Demirspor din prima manșă a dublei din turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League.

Primul „11” al lui CFR Cluj în confruntarea cu Adana Demirspor este următorul: Sava – Kresic, Ajeti, Morgan – Manea, Cvek, Tachtsidis, Avounou, Camora(c), Bîrligea – Betancor.

CFR Cluj caută să confirme startul bun de sezon cu o victorie în fața turcilor de la Adana Demirspor în turul al doilea din preliminariile Conference League. Din informațiile FANATIK, Andrea Mandorlini va apela la o alegere surpriză în echipa de start. Panagiotis Tachtsidis, mijlocașul grec transferat de ardeleni în această vară, va fi titular în meciul din Gruia.

Surpriza lui Mandorlini pentru meciul cu Adana Demirspor din Conference League

CFR Cluj debutează în noul sezon din cupele europene, joi, 27 iulie, de la ora 20:30. Ardelenii au un start lansat de sezon cu două victorii în campionat în fața lui Poli Iași (2-0) și UTA Arad (3-1). Echipa finanțată de Neluțu Varga a făcut spectacol pe piața transferurilor din vară.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai tari mutări ale fostei campioane este transferul lui Panagiotis Tachtsidis, mijlocaș defensiv cu un CV impresionant. Din informațiile FANATIK, internaționalul grec va fi titular în meciul tur al lui CFR Cluj cu Adana Demirspor. „Veteranii” din lotul formației din Gruia sunt încântați de calitățile lui Panagiotis Tachtsidis.

Jucătorul cu 25 de apariții la naționala Greciei se pregătește exemplar, iar calitățile tehnice l-au impresionat chiar și pe Andrea Mandorlini. Antrenorul italian a decis să joace încă din primul minut cu fotbalistul de 32 de ani, deși acesta a venit la echipă doar în urmă cu foarte puțin timp.

ADVERTISEMENT
  • 800.000 de euro este cota lui Panagiotis Tachtsidis, conform Transfermarkt.com

CFR Cluj a transferat un jucător cu un CV impresionant

CFR Cluj a anunțat oficial transferul lui Panagiotis Tachtsidis în urmă cu cinci zile. Mijlocașul defensiv a semnat cu ardelenii din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Khor Fakkan Club, în Emiratele Arabe Unite. Născut la Nafplio, în Grecia, Panagiotis Tachtsidis are o înălțime de 1,91 metri.

Internaționalul grec a debutat în fotbalul profesionist, în 2008, la AEK Atena. După doi ani petrecuți în capitala Greciei, Panagiotis Tachtsidis a făcut pasul în Serie A la Genoa. Ulterior, fotbalistul avea să evolueze pentru încă alte șapte echipe în Serie A, printre care și AS Roma.

ADVERTISEMENT

Per total, Panagiotis Tachtsidis a adunat 156 de meciuri în Serie A, reușind să marcheze 7 goluri și să ofere 15 pase decisive. La naționala Greciei, mijlocașul a adunat 25 de prezențe, reușind să marcheze un gol. În urmă cu 9 ani, Panagiotis Tachtsidis a evoluat la Cupa Mondială alături de naționala Greciei.

  • 3,5 milioane de euro a fost cea mai mare cotă de piață a lui Panagiotis Tachtsidis, în 2013, la AS Roma
ADVERTISEMENT

CFR Cluj și-a aflat posibila adversară din al treilea tur preliminar UEFA Conference League

La începutul săptămânii, la Nyon, a avut loc tragerea la sorți pentru turul al treilea preliminar din UEFA Conference League. Echipele românești din cupele europene și-au aflat posibilele adversare, iar CFR Cluj va da piept cu învingătoarea din meciul Osijek (Croația) – Zalaegerszeg (Ungaria), dacă va trece de Adana Demirspor.

În SuperLiga, CFR Cluj se află pe locul 2, la egalitate de puncte și golaveraj cu liderul Farul Constanța. Ambele formații au câte 6 puncte, la fel ca FCSB, pe locul 3, care are cu un gol mai mult primit. Între meciurile cu Adana Demirspor din UEFA Conference League, CFR Cluj joacă în campionat pe teren propriu cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT