Sport

Konoplianka a semnat cu CFR Cluj. Câți bani îi va plăti Varga. Exclusiv

Yehven Konoplianka a semnat cu CFR Cluj. Din informaţiile FANATIK, starul ucrainean va primi 100.000 de euro la semnătură şi va avea un salariu lunar de 15.000 de euro.
25.07.2023 | 12:54
Konoplianka a semnat cu CFR Cluj Cati bani ii va plati Varga Exclusiv
Konoplianka a semnat cu CFR Cluj. Câți bani îi va plăti Varga. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a dat lovitura pe piaţa transferurilor. Echipa lui Neluţu Varga a făcut 11 mutări în această vară, însă cea mai tare este aducerea lui Yehven Konoplianka, fost jucător de Champions League.

Konoplianka a semnat cu CFR Cluj! Ce bani va încasa starul de la Neluţu Varga

Yehven Konoplianka a semnat cu CFR Cluj. Din informaţiile FANATIK, mijlocaşul ofensiv în vârstă de 33 de ani va încasa 100.000 de euro la semnătură şi va avea un salariu lunar de 15.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Ucraineanul a declarat imediat după ce a semnat contractul: “Performanţa este parte din ADN-ul acestui club. De azi, fac şi eu parte din această călătorie epică. Sunt pregătit să scriem istorie împreună!”, a spus Konoplianka.

VEZI VIDEO: 

Konoplianka, jucător de Champions League! Ironizat de Gigi Becali

Yehven Konoplianka a evoluat ultima dată la Cracovia, în Polonia. El a rămas liber de contract în această vară şi pentru CFR Cluj este o lovitură de imagine. Ucraineanul a jucat la cel mai înalt nivel în Champions League cu Schalke 04 şi Sevilla.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Konoplianka la CFR Cluj a atras şi atenţia rivalilor. Gigi Becali a ironizat mutarea, spunând că FCSB ar fi trebuit să îl ia pe ucrainean, dar în urmă cu un deceniu, înainte să ajungă în fotbalul mare:

„Konoplyanka trebuia să-l luăm noi acum 10 ani. Când am jucat cu Sevilla, cam acum 10 ani. Să-l ia (n.r. CFR Cluj), dar dacă era bun jucător nu îl mai dădeau ăia. Au mai transferat ei pe unul vedetă, țineți minte, Baptista, și râdeam.

ADVERTISEMENT

Așa o să fie și ăsta. Dacă nu e Deac în teren, n-au busolă. Deac, până își revine, are o vârstă, e mai greu. Gata, a obosit”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Cristi Balaj: “Dacă comparăm cu Djokovic și cu Chiricheș, doi jucători foarte buni, nu cred că e în măsură să râdă”

Preşedintele Cristi Balaj i-a dat replica patronului de la FCSB, spunând că Gigi Becali ar fi ultima persoană în măsură să râdă de antrenorii şi transferurile echipelor adverse:

ADVERTISEMENT

„Am văzut cum finanțatorul FCSB-ului vorbea ironic despre noi și despre vârsta jucătorilor care au venit. Dacă comparăm cu Djokovic și cu Chiricheș, doi jucători foarte buni, nu cred că e în măsură să râdă.

Iar dacă vorbim de antrenor, finanțatorul FCSB-ului cred că e ultima persoană care e în măsură să râdă de antrenorii altor echipe.De unde acest mișto? Dar fotbalul te pedepsește.

Dar lecții de la unii care nu sunt obișnuiți să termine pe primul loc, nu luăm, ne pare rău”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

  • 33 de ani are Yehven Konoplianka
  • 100.000 de euro ia ucraineanul la semnătură
ADVERTISEMENT