Sport

Titularizarea lui Drăguș în Belarus – România lăudată de Generația de Aur: „Câștigăm sigur!”

Titularizarea lui Denis Drăguș în Belarus - România a fost lăudată de Florin Prunea și Ilie Dumitrescu, foști componenți ai Generației de Aur.
12.10.2023 | 23:05
Titularizarea lui Dragus in Belarus  Romania laudata de Generatia de Aur Castigam sigur
Titularizarea lui Drăguș în Belarus - România lăudată de Generația de Aur. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

La pauza confruntării, Florin Prunea și Ilie Dumitrescu au comentat jocul din prima parte a „tricolorilor”, remarcându-l pe Denis Drăguș. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate echipa de start a României pentru meciul cu Belarus.

Titularizarea lui Drăguș în Belarus – România lăudată de Generația de Aur

Titularizarea lui Denis Drăguș în duelul dintre Belarus și România a fost lăudată de Florin Prunea și Ilie Dumitrescu, foști componenți ai Generației de Aur, aceștia fiind siguri că „tricolorii” se vor impune în fața adversarilor.

ADVERTISEMENT

„Cred că întâlnim cel mai slab adversar al grupei, Andorra mi se pare mult peste ei. Nu înțeleg de unde această precipitare la faza de finalizare?

Poate să fie problema gândului la calificare, dar nu văd cum nu putem să batem această echipă. Drăguș mi-a plăcut, a fost o alegere bună”, a spus Florin Prunea, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Meciul ăsta sigur îl câștigăm!”

Ilie Dumitrescu a analizat și el prima repriză a confruntării de la Budapesta, cu Belarus, remarcând evoluția lui Denis Drăguș și fiind de părere că este nevoie de mai mult calm la faza de finalizare.

„A fost o repriză bună, avem jucători cu personalitate! Ne trebuie mai multă calmitate și mai multă personalitate la ultima fază. Meciul ăsta sigur îl câștigăm!

ADVERTISEMENT

Drăguș mi-a plăcut cum a evoluat! A fost activ, a scos adversari din joc, mie mi-a plăcut! Trebuie să fie și inspirat la finalizare”, a mai spus și Ilie Dumitrescu.

Daniel Șendre, editorialistul FANATIK, a vorbit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a spus că pentru meciul cu Belarus, l-ar fi titularizat pe Florinel Coman, explicând alegerea sa:

ADVERTISEMENT

Având în vedere terenul, având în vedere calitățile jucătorilor lui Belarus, aș merge mai mult pe Coman. Pentru că este un jucător mai solid fizic.

Este și într-o perioadă bună, este mult mai obișnuit cu titularizarea, are relații mai bine stabilite de joc cu colegii săi. Și cred că pe varianta aceasta va merge și Edi diseară”.

ADVERTISEMENT
1.35 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru pronosticul „1 solist & peste 2.5 goluri” la meciul România - Andorra