Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Edi Iordănescu joacă împotriva Belarusului cu primul „11” dezvăluit de Fanatik azi-dimineață. Update

România se pregătește de un duel pe viață și pe moarte contra selecționatei Belarusului. Tricolorii ocupă locul 2 în grupă, iar o victorie ar mări șansele pentru o calificare istorică la Euro 2024.
12.10.2023 | 20:23
Edi Iordanescu joaca impotriva Belarusului cu primul 11 dezvaluit de Fanatik azidimineata Update
Cum AR PUTEA SA ARATE primul “11” al Romaniei pentru meciul cu Belarus INFORMATII de ULTIMA ORA. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT
12-10-2023
17:30

Primul „11” al României cu Belarus. Edi Iordănescu confirmă Fanatik

Edi Iordănescu a ales primul „11” pentru duelul cu Belarus de la Budapesta. Toți titularii pe care îi va folosi selecționerul au fost dezvăluiți în exclusivitate de FANATIK încă din dimineața jocului.

ROMÂNIA: 12. Moldovan – 2. Rațiu, 3. Drăgușin, 15. Burcă, 11. Bancu – 18. R. Marin, 5. Screciu, 10. Stanciu-cpt. – 20. Man, 7. Alibec, 9. Drăguș

Iordănescu se pregătește de cea mai importantă dublă din cariera sa de antrenor. România este obligată să câștige 6 puncte cu Belarus și Andorra pentru a reuși să se calificie la Campionatul European. Primul test este diseară. România joacă împotriva Belarusului, echipă aflată pe locul 4 în clasament.

Cum va arăta primul “11” al României

“Pe toată lumea interesează și pe voi în principal, cum va arăta primul 11 alături de care vom încerca să luăm cele trei puncte. Un pas, încă un pas spre calificarea la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Aș începe cu punctele fixe pentru că sunt încă mici discuții cu anumiți titulari. Horațiu Moldovan, fundași centrali Burcă și Drăgușin. În fața lor Răzvan Marin, în fața lui Răzvan Marin va juca Nicolae Stanciu și vârf împins Denis Alibec.

Bancu va juca fundaș stânga, iar apoi mai sunt 4 posturi, care în mare parte, sunt decise de către staff-ul naționalei. Deși aseară încă exista o discuție legată de fundașul dreapta, de obicei, Edi Iordănescu a jucat cu Andrei Rațiu”, a relatat Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

România este în duel direct cu Israel pentru securizarea locului secund în grupă. În cazul în care Iordănescu reușește să obțină două victorii, calificarea este aproape rezolvată. Israel traversează, din păcate, un context nefericit. Problemele de securitate au oprit toate competițiile sportive din țară.

Terenul de joc este unul greu

“Se mai gândeau apropo de Rațiu pentru că el nu a jucat la Rayo Vallecano, nu are minute în acest sezon. Dar înțeleg că în această dimineață s-a decis că Rațiu va fi titular în banda dreaptă. Răzvan Marin va fi ajutat de Screciu.

ADVERTISEMENT

La banda stângă un mic semn de întrebare. Drăguș sau Florinel Coman. Eu înclin să cred că va fi Drăguș din ce am văzut la antrenament și din ce am vorbit cu staff-ul. Iar la banda dreaptă este ultimul semn de întrebare care va fi lămurit azi. Iordănescu va avea o discuție cu Hagi.

Ianis Hagi sau Denis Man va juca în banda dreaptă, dacă Hagi nu va juca azi va juca 100% cu Andorra. Eu cred că echipa va arăta Cu Man, Stanciu, Drăguș și Alibec în față.

ADVERTISEMENT

Deci Moldovan în poartă, Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu, Marin, Screciu, Man, Stanciu, Drăguș și Alibec în față. S-a ținut cont în acest prim 11 de starea terenului. Primul 11 e făcut în funcție de adversar dar și de teren pentru că arată foarte prost pe margine. Privind primul 11 ține exact de benzile laterale”, a completat Cristi Coste.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Tactica lui Iordanescu

 

ADVERTISEMENT