Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Coman sau Drăguș, cine ar trebui să fie titular în Belarus – România? „E mai în formă!”

Florinel Coman sau Denis Drăguș? Daniel Șendre a ales ce jucător ar trebui să fie titular în Belarus - România.
12.10.2023 | 18:27
Coman sau Dragus cine ar trebui sa fie titular in Belarus  Romania E mai in forma
Daniel Șendre trebuit să aleagă între Coman sau Drăguș. Jurnalistul a ales ce jucător ar trebui să fie titular în Belarus - România.
ADVERTISEMENT

România va juca cu Belarus pe 12 octombrie, de la ora 21:45, în calificările pentru Campionatul European din 2024. În duelul de la Budapesta, Edi Iordănescu are o dilemă pe partea stângă și se decide între Coman sau Drăguș pentru postul de titular.

Coman sau Drăguș, cine ar trebui să fie titular în Belarus – România?

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Daniel Șendre a intrat în transmisiune directă și a vorbit despre cine ar trebui să fie titular în Belarus – România. Jurnalistul a avut de ales între Coman sau Drăguș, însă decizia a fost una ușoară.

ADVERTISEMENT

Editorialistul FANATIK este de părere că fotbalistul de la FCSB este o variantă mult mai bună pentru meciul din Ungaria. Motivul fiind acela că Florinel este mai în formă decât jucătorul antrenat de Marius Șumudică la Gaziantep: “Având în vedere terenul, având în vedere calitățile jucătorilor lui Belarus, aș merge mai mult pe Coman. Pentru că este un jucător mai solid fizic.

Este și într-o perioadă bună, este mult mai obișnuit cu titularizarea, are relații mai bine stabilite de joc cu colegii săi. Și cred că pe varianta aceasta va merge și Edi diseară.”, a fost alegerea lui Daniel Șendre.

ADVERTISEMENT

Totodată, Șendre susține mentalitatea de învingător a lui Radu Drăgușin și speră ca toți “tricolorii” să o aibă la meciul cu Belarus: “Și aș vrea ca încă o dată, mentalitatea cu care abordăm (n.r. meciul cu Belarus) să fie cea abordată și afișată de către Drăgușin.

‘Fraților, mergem să dăm totul, jucăm ceea ce știm. Jucăm fotbal, că e fotbal, nu război. Nu moare nimeni acolo, întâlnim adversarul pe care îl întâlnim. Luăm punctele, venim acasă’.”, a mai spus jurnalistul.

ADVERTISEMENT

Andrei Rațiu sau Deian Sorescu?

La întrebarea pentru postul de titular al fundașului dreapta, variantele au fost Rațiu sau Sorescu. Horia Ivanovici a vrut să știe care este alegerea pe care o va face Daniel Șendre, suporter al celor de la Dinamo. Jurnalistul l-a ales pe Deian Sorescu, însă a oferit și o explicație.

“Nici nu știu dacă trebuia să mă întrebi asta, având în vedere că Sorescu a jucat pe la Dinamo. Afinitățile mele le știți. E un jucător de luptă, Sorescu. Eu aș merge pe el diseară, sincer să fiu.”, a mai spus Daniel Șendre, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Drăguș sau Coman. Cine va fi titular?

ADVERTISEMENT