Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Titularul de la națională intrat în vizorul lui Gigi. „Mi-a plăcut întotdeauna”

Gigi Becali a recunoscut că a fost interesat de transferul unui jucător din echipa națională.
14.09.2023 | 14:56
Titularul de la nationala intrat in vizorul lui Gigi Mia placut intotdeauna
Gigi Becali susține că a vrut mereu să îl transfere pe Andrei Rațiu. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a analizat meciul echipei naționale cu Kosovo și a oferit, la FANATIK SUPERLIGA, o informație interesantă. Patronul de la FCSB a recunoscut că se interesează de un jucător din națională.

Fotbalistul din națională dorit de Becali la FCSB

Andrei Rațiu, noul jucător al lui Rayo Vallecano, este fotbalistul pe care Gigi Becali îl apreciază. Jucătorul nu a jucat niciodată în România, dar Becali spune că mereu a vrut să îl transfere la FCSB.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Becali spune că acesta este un fundaș complet deoarece urcă cu mingea și știe să treacă de adversari. Și despre Nicușor Bancu, de al Universitatea Craiova, are o părere bună patronul de la FCSB.

Eu de mult am vrut să îl iau pe Rațiu. Mie îmi place foarte mult de Rațiu. Pe cuvând. Driblează, intră în atac, face, drege, calitate mare. Întotdeauna mi-a plăcut de Rațiu. E un fundaș dreapta care mie îmi place.

ADVERTISEMENT

Urcă, driblează, se bate, e bătăios. Îmi place mult. Cum îmi place de Bancu, e fundaș adevărat, urcă, driblează”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

12 selecții și un gol are Andrei Rațiu în echipa națională. Crescut de Villareal, a mai jucat la Ado Den Hag, în Țările de Jos, dar și la Huesca, în Spania, de unde a fost cumpărat în această vară de Rayo Vallecano.

ADVERTISEMENT

Nu a debutat încă în La Liga. Are în palmares un trofeu important: Europa League, competiție cucerită alături de Villareal, în 2021. Este ultimul român care a cucerit un trofeu european.

Drăgușin, favoritul lui Gigi

Nu doar pe Rațiu îl apreciază Gigi Becali. Patronul de la FCSB are mare încredere și în Radu Drăgușin, despre care spune că ar putea ajunge să coste 70 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Drăguşin ăsta, o să ajungă jucător de zeci de milioane, sute de milioane. El poate pleca acum pe 20 de milioane de euro dacă îl iau englezii. Dar următorul transfer va fi de 70-100 de milioane. Are forţă, viteză, stă bine în teren.

Are fizic. Tot ce vrei. N-are puţin dribling, ca să iasă cu mingea la picior. Dar nu trece nimeni de el”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

HORIA IVANOVICI vă așteaptă la FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la 10:30, live pe FANATIK.RO. Reluarea are loc de la ora 17:00 pe Facebook și Youtube.

Gigi Becali a analizat partida România - Kosovo 2-0

ADVERTISEMENT
Tags: