Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Toate culisele eliminării lui Gică Hagi de către Feșnic. „E campionul aroganței”

Gică Hagi a fost eliminat direct de Horaţiu Feşnic la finalul meciului Farul - Hermannstadt 1-1. Horia Ivanovici şi invitaţii săi au dezbătut cazul la FANATIK SUPERLIGA.
14.11.2023 | 07:08
Toate culisele eliminarii lui Gica Hagi de catre Fesnic E campionul arogantei
Toate culisele eliminării lui Gică Hagi de către Feșnic. „E campionul aroganței”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa – Hermannstadt s-a încheiat 1-1, dar la finalul meciului a izbucnit un scandal între Gică Hagi şi Horaţiu Feşnic, antrenorul gazdelor fiind eliminat după ce i-a cerut socoteală “centralului”.

Toate culisele eliminării lui Gică Hagi de către Feșnic: “Este campionul aroganţei”

Horia Ivanovici şi invitaţii săi au dezbătut cazul la FANATIK SUPERLIGA. Moderatorul susţine că arbitrului i-a fost frică să poarte un dialog cu un Hagi nervos astfel că a luat rapid decizia de a-i arăta cartonaşul roşu:

ADVERTISEMENT

“Feşnic este un arogant şi marea majoritate a arbitrilor români văd această aroganţă. Iar Feşnic este campionul aroganţei. Aduceţi-vă aminte, s-a plâns de el Olaru, a povestit Olaru ce i-a făcut Feşnic.

A povestit Meme Stoica. Campionul aroganţei. Laşi impresia de arogant doar când din punct de vedere emoţional nu poţi să gestionezi o situaţie. A venit Hagi, s-a speriat şi atunci a folosit instrumentele pe care le are legale, puterea pe care o are.

ADVERTISEMENT

În loc să facă un dialog cu Hagi, chiar dacă era nervos, de frică pentru că nu era stăpân pe el, omul i-a arătat direct roşu. S-a speriat de situaţie, de personalitatea lui Hagi şi personalitatea lui Feşnic este chiar opusul cartonaşului roşu. Feşnic avea personalitate dacă discuta cu Hagi”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

Andrei Vochin: “Sunt curios să văd ce scrie în raport. În acelaşi timp, eu sunt pentru dialog”

Pe de altă parte, Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că este curios de ceea ce va scrie arbitrul în raport pentru că este posibil ca lucrurile să stea diferit faţă de cum au fost prezentate:

ADVERTISEMENT

“Sunt curios să văd ce scrie în raport. În acelaşi timp, eu sunt pentru dialog. Pentru ce s-a întâmplat în meci, există dialog. Faza invocată de Gică Hagi nu există. Mai mult, se pune problema dacă nu e penalty.

Un alt jucător al Farului îl împinge pe atacant în Larie şi îl doboară. El putea să explice cu argumente. Feşnic nu îl elimină pe Popescu în minutul 44. Dar rămâne dialog şi dacă îi spui lucrurile astea… 

ADVERTISEMENT

“Feşnic avea toate argumentele”

Nu mai zic de faza din ultimul minut, în care spunea că n-a fost nimic. Mingea a ajuns la echipa gazdă, a avut-o în posesie. Feşnic avea toate argumentele. Să vedem ce scrie în raport.

Eu nu ştiu ce a fost între cele două sau înainte de chestia asta în care Gică Hagi i-a cerut părerea despre fault”, a dezvăluit Vochin la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA e LIVE pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30. Emisiunea apare ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook, începând cu ora 17:30.

Toate culisele eliminării lui Gică Hagi de către Feșnic

ADVERTISEMENT