Sport

Farul – FC Hermannstadt, 1-1, în etapa 16 din SuperLiga. Hagi pierde două puncte în prelungiri

”Revelația” Hermannstadt n-a contat în partida de la Ovidiu 80 de minute, însă golul egalării a venit în prelungirile partidei, după ce Farul a uitat să joace fotbal.
11.11.2023 | 22:58
Farul  FC Hermannstadt 11 in etapa 16 din SuperLiga Hagi pierde doua puncte in prelungiri
Farul - FC Hermannstadt, 1-0, în etapa 16 din SuperLiga. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
11-11-2023
18:42

Farul - Hermannstadt 1-1 (Artean '27 / Alhassan '91)

VIDEO cele mai importante faze ale partidei

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

Gică Hagi a fost eliminat după finalul partidei și va fi suspendat cel puțin pentru următoarea partidă.

Min. 90+ 6: FINAL DE PARTIDĂ!

Min. 90+1: GOL! 1-1! Alhassan egalează cu un șut plasat, în prelungiri. Dezamăgire mare pentru Hagi!

Min. 88: Sibienii cer penalty după ciocnirea din careu dintre doi jucători, însă jocul se reia.

Min. 67: Statistica minutul 67. 55 vs 45% posesie, 9 vs 5 șuturi spre poartă, 4 vs 1 șuturi pe poartă, 3 vs raportul cornerelor. De la gazde au primit cartoșanul galben M. Popescu (’44) și Budescu (’67). 

Min. 57: Început echilibrat de partidă, fără faze deosebite. De remarcat audiența extrem de redusă: puțin peste 2.000 de spectatori.

Min. 46: A început repriza secundă

Min. 45:  PAUZĂ. O primă repriză în care Hermannstadt nu a contat. ”Revelația” lui Măldărășanu intră la cabine cu niciun șut pe poartă, în timp ce constănțenii au reușit 4.

Min. 27: GOL! 1-0! Artean deschide scorul, cu capul, după un corner executat impecabil de Constantin Budescu.

Min. 20: – Neguț scapă spre poartă, însă este blocat cu ușurință de Larie. Lipsa de viteză a jucătorului sibian și-a spus cuvântul.

Min. 15: Farul domină copios această partidă, cu o posesie de 75% și 5-0 șuturi spre poartă,  însă momentan oaspeții rezistă. Budescu (‘7) și Grameni (‘8) au ratat două ocazii de a deschide scorul.

Min. 5: Gazdele încep în forță și amenință deja de două ori poarta sibienilor, la o posesie de 74%.

Min. 1: A început partida!

Farul: Aioani – Dussaut, Larie, M. Popescu, Kiki – T. Băluță, Artean, Grameni – Ad. Mazilu, L. Munteanu, Budescu. Rezerve: Buzbuchi – Boli, Sîrbu, Queiros, N. Popescu, Gustavo Costa, Sali, Borgnino, Rivaldinho. Antrenor: Gică Hagi 

Hermannstadt: Căbuz – Etienne, V. Găman, Bejan, Butean – Balaure, Mino Sota, Alhassan, Jipa – Neguț, D. Paraschiv. Rezerve: Muțiu – I. Stoica, Murgia, Biceanu, P. Petrescu, Oroian, Bucuroiu, G. Iancu, Fonseca. Antrenor: Marius Măldărășanu

Meciul Farul – FC Hermannstadt are loc sâmbătă, 11 noiembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 16-a din SuperLiga. Campioana sezonului anterior, Farul, înnoată în ape tulburi, dar are șanse la play-off. Va întâlni însă revelația sezonului, sibienii alcătuind o echipă de play-off prin perfecta organizare a jocului lor, dovedită și etapa trecută, când a îngenuncheat acasă pe CFR Cluj.

Unde se joacă meciul Farul – FC Hermannstadt

Confruntarea Farul – FC Hermannstadt se desfășoară sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu, din apropiere de Constanța. Stadionul pe care joacă Farul până va fi gata noua și modernă arenă din Constanța, probabil în trei-patru ani, are o capacitate de numai 4500 de locuri.

ADVERTISEMENT

În sezonul trecut, când marinarii au ținut tot timpul toate pânzele sus până au cucerit titlul și la fiecare meci, nu numai la cele cu echipe de top, stadionul era plin ochi. Acum dobrogenii navighează în ape tot mai tulburi și efectele se văd și în tribune. Probabil vor fi la meci în jur de 2000 de spectatori, nu mai mult.

Cine transmite la TV partida Farul – FC Hermannstadt

Partida Farul – FC Hermannstadt se joacă sâmbătă, 11 august, de la ora 21:00, pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu,  în etapa a 16-a a SuperLigii, prima a returului și va fi transmisă în direct la televizor pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Și pe malul Mării soarele va lipsi sâmbătă, 11 noiembrie, iar pericolul de ploaie este la fel de mare și foarte probabil că așa se va întâmpla. Dar aici temperatura maximă a zilei va ajunge mult mai sus, pe la 20 de grade, mult mai cald decât în Ardeal și în Moldova. Maximazilei va fi de 20 de grade, evident însă că la ora 21:00 vor mai rămâne doar în jur de 13-14. Arbitrul partidei este Horațiu Feșnic din Cluj.

Ce absențe sunt în întâlnirea Farul – FC Hermannstadt

Gică Hagi a avut destui absenți în ultima vreme, fapt care a afectat și randamentul echipei. La acest meci revin după probleme medicale doi titulari importanți, fundașul stânga Kiki și mijlocașul Tudor Băluță. Farul are mare nevoie de victorie pentru a se menține în zona de play-off, dar are în față una dintre cele mai bine puse la punct echipe din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Marius Măldărășsnu îl are absent pe termen lung pe Dragoș Iancu, victima nefericitului accident provocat de Valentin Țicu de la Petrolul iar atacantul Adrian Petre, chiar dacă acum are ceva probleme medicale, este pe picior de plecare, având evoluții foarte slabe.

Cote la pariuri la jocul Farul – FC Hermannstadt

Farul nu merge deloc bine, abia pâlpâie față de strălucirea din sezonul trecut, dar cu toate acestea casele de pariuri au încredere în echipa lui Gică Hagi și o văd favorită la cota de 1,95. Trupa lui Marius Măldărășanu, care a semănat panică pe multe stadioane, are foarte mult, 4,20 pentru a se impune ea. Șansă dublă 1X ajunge la 1,28, șansă dublă X2 la cota de 1,95. Golul Farului are 1,25, golul oaspeților 1,60.

ADVERTISEMENT

Un singur meci direct avem între cele două echipe de la rebranduirea grupării constănțene, pe stadionul de la malul Mării Mării Negre și nu s-a înscris nici un gol. Partida a avut loc în 2022 și cum sibienii au o echipă foarte bine așezată pe teren nu ar fi deloc exclus ca acest rezultat să se repete acum.

 

ADVERTISEMENT