Sport

Toate reacţiile după Barcelona – Real Madrid 1-2. Explicaţiile oferite de Koeman şi Ancelotti: “Detaliile fac diferenţa” / “Am suferit în acest meci”

FANATIK îţi prezintă toate reacţiile după Barcelona - Real Madrid 1-2, meciul zilei din La Liga.
24.10.2021 | 19:14
Toate reactiile dupa Barcelona  Real Madrid 12 Explicatiile oferite de Koeman si Ancelotti Detaliile fac diferenta  Am suferit in acest meci
ADVERTISEMENT
24-10-2021
17:11

Carlo Ancelotti: "A fost exact cum am plănuit"

“Am jucat inteligent. Ne-am mişcat bine în faţă şi am fost periculoşi pe contre. A fost exact cum am plănuit. Am început să avem ocazii şi control după ce am marcat. Vinicius a făcut un meci foarte bun, a fost un real pericol de fiecare dată. La fel şi Benzema. Şi-a ajutat foarte mult echipa.

Am arătat ca o echipă solidă şi ne-am apărat bine. Au marcat doi fundaşi, ceea ce a arătat că am avut dorinţa să atacăm şi să punem presiune. Nu îmi place să evaluez echipa adversă. Pot spune că am suferit în acest meci. Barcelona va fi în lupta pentru titlu până la final” – Carlo Ancelotti (antrenorul lui Real Madrid)

24-10-2021
16:43

Ronald Koeman: "Sunt decepţionat din cauza rezultatului"

“Mereu este complicat să vorbeşti despre un astfel de rezultat, mai ales că meritam mai mult, în special după jocul din prima repriză. Totul a depins de o ocazie clară, când noi puteam să facem 1-0. În loc să se întâmple asta, ei au marcat şi s-a făcut 0-1.

Ne-a fost greu pentru că şi-au apărat rezultatul şi ştiam că sunt periculoşi pe contraatac. Publicul a fost fenomenal până în ultima secundă. În prima repriză am jucat bine, am avut posesia mingii.

După pauză nu am fost mai periculoşi. A trebuit să fim atenţi la contraatacurile lor şi au avut câteva ocazii înainte de al doilea gol. Sunt decepţionat din cauza rezultatului, însă nu şi de felul în care am arătat ca echipă. Detaliile fac mereu diferenţa în astfel de meciuri.

Nu avem timp să ne gândim prea mult la ceea ce s-a întâmplat azi, miercuri avem un nou meci. Campionatul este lung şi trebuie să câştigăm meciuri ca să reducem distanţa. Azi suntem trişti, dar de mâine trebuie să ne gândim la următorul meci. Şi jucătorii sunt decepţionaţi de rezultat. Trebuie să analizăm bine acest meci” – Ronald Koeman (antrenorul Barcelonei)

24-10-2021
16:36

Sergio Busquets: "Nu am făcut un meci slab"

“Am avut câteva şanse. Au fost ocaziile lui Dest şi Ansu. Nu consider că am făcut un meci slab şi nu meritam să pierdem. Am avut posesia după pauză şi am controlat jocul, însă nu am avut ocazii clare. Aşa este fotbalul, nu blochezi o contră şi, dacă nu eşti atent, primeşti un gol şi se schimbă totul” – Sergio Busquets (Barcelona)

24-10-2021
16:28

Thibaut Courtois a explicat problemele medicale din finalul meciului

“Am simţit o durere după ce am degajat, dar am putut să continui. Sper să nu fie nimic grav. Am jucat bine, ei nu au avut nicio ocazie până la gol. Trebuie să fim mai concentraţi. Se putea întâmpla orice pe final. Este important să fim bine organizaţi” – Thibaut Courtois (Real Madrid)

În prelungiri, după ce a degajat o minge, Thibaut Courtois a resimţit dureri la genunchiul drept şi a avut nevoie de intervenţia medicilor. Chiar dacă a continuat, portarul belgian se resimţea vizibil.

Prima repriză din Barcelona – Real Madrid 1-2 a fost marcată de o fază în care oaspeţii au cerut o lovitură de la 11 metri, la o fază în care Vinicius a căzut în careu.

Toate reacţiile după Barcelona – Real Madrid 1-2: “Există un contact mic”

În minutul 21 al meciului Barcelona – Real Madrid 1-2, Vinicius a căzut după un contact cu Mingueza, iar madrilenii au cerut acordarea unei lovituri de la 11 metri. Iturralde Gonzalez, specialistul în arbitraj al ziarului AS, a analizat faza şi a susţinut că nu se impunea penalizarea.

ADVERTISEMENT

“Există un contact mic, iar când Vinicius a simţit, a căzut imediat. O acţiune în care nu era justificată acordarea unui penalty”, a spus Iturralde Gonzalez.

Memphis Depay, găsit vinovat la faza din care David Alaba a deschis scorul

Predrag Mijatovic a analizat jocul din Barcelona – Real Madrid 1-2 pentru Cadena Ser, iar fostul fotbalist al “galacticilor” a precizat că Memphis Depay este vinovat că David Alaba a deschis scorul în El Clasico.

ADVERTISEMENT

“Alaba este fundaş central, dar de multe ori urcă în lateral. O poate face doar un jucător care are dispoziţia de a urca în atac. Memphis l-a urmărit, însă l-a lăsat să urce în zona centrală. Este impardonabil. L-a lăsat singur la acea fază”, a declarat Predrag Mijatovic.

“Defensiva Barcelonei de la gol te face să plângi. Madrid a avut spaţii uriaşe şi a gestionat totul cu linişte. Barcelona nu se apără ca o echipă”, a concluzionat Luis Suarez Miramontes, fost jucător al catalanilor în perioada 1955-1961.

ADVERTISEMENT

Critici înainte de startul meciului

Chiar dacă autorităţile au permis ca meciul să se joace cu stadionul “Camp Nou” la capacitate maximă, în tribune au fost câteva locuri libere. Emilio Contreras, jurnalist Marca, a criticat preţul ridicat pentru biletele la El Clasico.

“Este decepţionant să vezi tribunele de pe Camp Nou în acest fel pentru un El Clasico. Preţurile pentru acest meci au fost o nebunie”, a explicat jurnalistul spaniol.

ADVERTISEMENT

La meciul Barcelona – Real Madrid, în tribunele stadionului “Camp Nou” au fost 86.422 de spectatori, cea mai mică asistenţă din ultimii zece ani.

ADVERTISEMENT