Sport

FC Barcelona – Real Madrid 1-2. Final încins în El Clasico! Fundaşii au adus victoria “galacticilor” în derby

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciul Barcelona - Real Madrid, care are loc duminică, 24 octombrie, de la ora 17:15, în etapa a 10-a din La Liga
24.10.2021 | 19:00
FC Barcelona  Real Madrid 12 Final incins in El Clasico Fundasii au adus victoria galacticilor in derby
ADVERTISEMENT
24-10-2021
14:12

Barcelona - Real Madrid 1-2 (Aguero 90+7 / Alaba 31, Vazquez 90+3)

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE ÎN FORMAT VIDEO

Barcelona – Real Madrid 1-2 s-a jucat în etapa a 10-a din La Liga. Formaţia lui Carlo Ancelotti a obţinut victoria, după golurile marcate de David Alaba (32) şi Lucas Vazquez (90+3). Pentru catalani a înscris Sergio Aguero (90+7). Real Madrid pleacă victorioasă de pe “Camp Nou”, iar remarcaţii derby-ului vin din defensivă.

Este a patra victorie la rând pentru Real Madrid în El Clasico. Ultima oară când madrilenii au bifat un număr mai mare de victorii se întâmpla la mijlocul anilor ’60, când au fost şase victorii consecutive.

Clasamentul din Spania după Barcelona – Real Madrid 1-2

Min: 90+7: GOOOL Barcelona! Sergio Aguero marchează din câţiva metri, la ultima fază a meciului

Min. 90+3: GOOOL Real Madrid! Mingea şutată de Asensio a fost respinsă în faţa de Ter Stegen, iar Lucas Vazquez a împins în poarta catalanilor.

Min. 63: Benzema putea să majoreze scorul, însă şutul francezului a fost reţinut de Ter Stegen.

Min. 47: Coutinho a fost blocat de Mendy în ultimul moment.

Min. 44: Ansu Fati a tras în blocajul lui Alaba, după o fază în care îl driblase perfect pe Mendy.

Min. 35: Pique a trecut pe lângă egalare, după ce a trimis mingea la câţiva centimetri de bara porţii lui Courtois.

Min. 31: GOOOL Real Madrid! Alaba deschide scorul cu un şut în forţă, la colţul lung, după o pasă primită de Rodrygo.

Min. 25: Dest a ratat, dintr-o poziţie foarte bună, şansa de a deschide scorul pentru Barcelona.

Min. 21: Real Madrid a cerut o lovitură de la 11 metri, după ce Mingueza a părut că l-a faultat pe Vinicius. Pe reluările TV s-a putut observa că nu a existat un contact, iar verdictul VAR a fost acelaşi

Min. 10: Startul meciului a fost echilibrat, cu o uşoară superioritate a Barcelonei

Min. 1: A început meciul Barcelona – Real Madrid

24-10-2021
13:05

Echipele de start în FC Barcelona - Real Madrid

FC Barcelona (4-3-3): Ter Stegen – Mingueza, Piqué, Eric Garcia, Alba –  Busquets, De Jong, Gavi – Depay, Dest, Ansu Fati. Antrenor: Ronald Koeman.

Real Madrid (4-3-3): Courtois – Lucas Vázquez, Militao, Alaba, Mendy – Casemiro, Kroos, Modric – Rodrygo, Benzema, Vinicius. Antrenor: Carlo Ancelotti.

Meciul Barcelona – Real Madrid are loc duminică, 24 octombrie, cu începere de la ora 17:15, în cadrul etapei a 10-a din La Liga. Înaintea acestui nou episod din eternul serial El Clasico catalanii au 15 puncte şi ocupă poziţia a 8-a în timp ce Real Madrid are 17 puncte şi se află pe poziţia a 3-a. Ambele formaţii au câte o partidă mai puţin disputată.

Unde se joacă meciul Barcelona – Real Madrid

Confruntarea Barcelona – Real Madrid se dispută duminică, 24 octombrie, de la ora 17:15, în etapa a 10-a din La Liga pe celebra arenă a echipei catalane Nou Camp. Nu există restricţii în privinţa numărului de spectatori, doar că aceştia pentru a putea asista la meci trebuie să prezinte certificatul verde de vaccinare.

ADVERTISEMENT

De comun acord cu Ministerul Sănătăţii din Spania La Liga a decis să nu mai existe un anume procentaj de locuri care pot fi ocupate la meciuri, după ce Spania a ajuns la un procentaj de aproape 80 la sută din populaţie imunizată prin vaccinarea cu schema completă.

Cine transmite la TV partida Barcelona – Real Madrid

Partida Barcelona – Real Madrid, unul dintre marile showuri fotbalistice aşteptate cu nerăbdare în lume, se joacă duminică, 24 octombrie, de la ora 17:15, în etapa a 10-a din Liga 1 şi este transmisă în direct în 140 de ţări, inclusiv România prin posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Barcelona este o vreme frumoasă, iar maxima zilei va ajunge la 22 de grade, neexistând pericolul de precipitaţii. Ingrediente perfecte pentru un spectacol de top. Acest meci va fi condus la centru de arbitrul Sanchez Martinez.

Ce jucători lipsesc din El Clasico Barcelona – Real Madrid

Ambii antrenori, Roland Koeman şi Carlo Ancelotti, au probleme de lot pentru acest important meci. La catalani nu pot evolua din motive de accidentări mijlocaşul Pedri, creierul echipei, fundaşul central Araujo, un alt apărător, Wague, precum şi atacanţii Braithwaite şi Dembele.

ADVERTISEMENT

La Real Madrid vor lipi din aceleaşi motive galezul Gareth Bale, Isco, Dani Ceballos şi Jovic, însă, exceptându-l pe Gareth Bale nici unul dintre ceilalţi trei nu sunt titulari. Carlo Ancelotti a decis să îl ţină pe bancă pe belgianul Eden Hazard, la fel şi Koeman pe argentinianul Sergio Aguero.

Koeman se poate salva cu o victorie

Se ştie că suporterii blaugrana nu sunt deloc încântaţi de faptul că pe banca echipei lor se află olandezul Ronald Koeman, deşi de numele acestuia este legat primul succes în Champions League al catalanilor la începutul anilor 1990 ai secolului trecut. De aceea batavul se află sub o permanentă presiune a rezultatelor. Dacă va câştiga va fi prima victorie în faţa lui Ancelotti.

ADVERTISEMENT

Acesta va fi primul El Clasico jucat fără Lionel Messi după aproape două decenii şi nu pentru că argentinianul ar fi fost accidentat, ci pentru că a plecat la PSG. De aceea, cu un lot incomparabil mai subţire, Koeman ar putea lua o uriaşă gură de oxigen dacă va reuşi să câştige derbyul.

Cote la pariuri pentru jocul Barcelona – Real Madrid

De multă vreme nu a mai existat un asemenea echilibru în cotaţia caselor de pariuri pentru El Clasico. Ambele echipe au primit 2,60 pentru a câştiga meciul, în timp ce egalul este cotat la 3,20. Varianta înscriu ambele echipe pare a fi considerată cea mai posibilă, cotă 1,60.

Barcelona şi Real Madrid nu se dezmint şi vor juca superofensiv, echipele probabile publicate de cotidianele sportive spaniole subliniind faptul că se va adopta un sistem 4-3-3. Formula de start a Barcelonei, schiţată de Marca şi de El Mundo Deportivo, ar însemna: ter Stegen – Sergi Roberto, Pique, Eric Garcia, Alba – F. de Jong, Busquets, Gavi – Dest, Depay,  Ansu Fati. Real Madrid va răspunde cu Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, Mendy – Casemiro, Kroos, Modric – Rodrygo, Benzema, Vinicius.

ADVERTISEMENT