News

Tombolă cu premii tentante la “Laminor Love Wonderland”. Cum te poţi număra printre câştigători la Târgul Îndrăgostiţilor de la Hala Laminor

Cel mai mare târg dedicat dragostei, "Laminor Love Wonderland!", s-a deschis pe 13 februarie, în Sectorul 3. În cadrul său are loc şi o tombolă cu premii atractive.
14.02.2024 | 14:49
Tombola cu premii tentante la Laminor Love Wonderland Cum te poti numara printre castigatori la Targul Indragostitilor de la Hala Laminor
Premii atractive şi căsătorii de o zi la "Laminor Love Wonderland"
ADVERTISEMENT

“Laminor Love Wonderland” şi-a deschis marţi seara porţile la Hala Laminor, unde câteva zeci de cupluri au testat simbolic instituţia căsătoriei, prin mariaje de o zi, în timp ce seria de evenimente artistice a culminat cu concertul de gală susţinut de Ştefan Bănică. Târgul de Valentine’s Day şi Dragobete ţine până pe 3 martie, iar cei care îi trec pragul pot câştiga premii atractive.

Valoarea totală a premiilor este de 18.000 lei

Tombola este denumită simbolic “Laminor Love Wonderland vă îmbracă de nuntă” şi este organizată de Algorithm Construcţii S3. La ea pot participa toţi îndrăgostiții înscriși la evenimentul “Căsătorie de o Zi”, iar tragerea la sorţi a câştigătorilor va avea loc în data de 23 februarie, în prima zi a celui mai mare târg naţional de nunţi, “Ghidul Miresei”, care se va desfăşura tot în cadrul “Laminor Love Wonderland!”.

ADVERTISEMENT

Premiul constă în acordarea a trei vouchere în valoare totală de 18.000 de lei. Fiecare voucher are valoarea de 6.000 de lei (TVA inclus), însă aplicabilitatea este diferită.

Astfel, sunt puse în joc un voucher de 6.000 lei pentru un set de verighete, la alegere din colecția Imimi, unul pentru o rochie de mireasă la alegere din colecțiile Elite Mariaj, Bella Sposa sau Avangarde Brides şi altul pentru un costum de ceremonie Black-Tie realizat la comandă, din colecţia Consiglieri.

ADVERTISEMENT

Patru cupluri gay s-au înscris la Tombola “Laminor Love Wonderland vă îmbracă de nuntă”

Printre cei care s-au înscris la tombolă, la mai puţin de 24 de ore de la deschiderea “Laminor Love Wonderland”, se numără şi patru cupluri gay, fiind de aşteptat ca numărul acestora să crească în următoarele zile.

Organizatorii anunţă că voucherele se vor preda fizic câştigătorului desemnat şi validat, în data de 23 februarie 2024, în intervalul 11:30-12:30. Ele sunt nominale, netransferabile şi nici nu se pot transforma parțial/total în bani dacă achiziția este de valoare mai mică decât valoarea voucherului. Pe de altă parte, este de subliniat faptul că orice achiziție a cărei valoare este mai mare decât cea a voucherului poate fi acoperită de câştigătorul Tombolei prin achitarea în bani a diferenței până la valoarea totală a achiziției pe care acesta doreşte să o facă.

ADVERTISEMENT

Tombola este deschisă pentru înscriere cuplurilor care se programează online prin platforma https://laminorwonderland.ro/ și participă la evenimentul “Căsătorie de o Zi” din cadrul târgului. Astfel, toți participanţii la “Căsătorie de o Zi” până pe 22 februarie, inclusiv, se pot înscrie pentru tragerea la sorți, completându-și datele personale în tabelul pus la dispoziție de organizator. Fiecare cuplu înscris la concurs va fi identificat cu un număr alocat automat în funcție de ordinea înscrierii la tombolă. Fiecare cuplu se poate înscrie o singură dată, cu un singur număr de participare.

Miercuri, de Ziua Îndrăgostiţilor, de la ora 18.30, va continua oficierea “căsătoriilor de o zi”, dar Primăria Sectorului 3 anunţă că aceste mariaje simbolice vor fi completate și de căsătorii pentru toată viața. Adică tinerii care au depus deja actele pentru cununie civilă în prima săptămână a târgului vor avea ocazia să spună “Da”, oficial, la “Laminor Love Wonderland”.

ADVERTISEMENT

În ceea ce priveşte programul artistic, Ziua Îndrăgostiţilor debutează la ora 18.15 cu un program de acrobaţie, urmat de “căsătoriile de o zi”, iar de la ora 19.30 va începe seria concertelor. Warm-up-ul asigurat de DJ Chill out va fi urmat de la ora 20.00 de concertul extraordinar susţinut de Loredana.

ADVERTISEMENT