Sport

Toni Petrea a vorbit despre posibila sa plecare de la FCSB: „Dacă nu poți să te adaptezi, nu are rost să continui”

Toni Petrea (47 de ani) stă pe un butoi de pulbere la FCSB. Antrenorul a început modest sezonul, iar acestea ar putea fi înlocuit în orice clipă. Petrea a vorbit despre acest lucru înaintea derby-ului cu Rapid.
23.07.2022 | 15:44
Toni Petrea a vorbit despre posibila sa plecare de la FCSB Daca nu poti sa te adaptezi nu are rost sa continui
Toni Petrea a vorbit despre posibila sa plecare de la FCSB: „Dacă nu poți să te adaptezi, nu are rost să continui”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Toni Petrea are zilele numărate la FCSB, după ce vicecampioana României a început cu stângul noul sezon. Roș-albaștrii au făcut 1-1 cu Universitatea Cluj și au pierdut cu Saburtalo Tbilisi, scor 0-1. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Nicolae Dică este prima variantă a lui Gigi Becali pentru a prelua banca tehnică.

Toni Petrea a vorbit despre o posibilă despărțire de FCSB

Antrenorul în vârstă de 47 de ani e de părere că presiunea uriașă din jurul clubului patronat de Gigi Becali îl obligă să aibă rezultate pozitive, iar orice insucces ar putea fi decisiv în stabilirea viitorului său pe banca tehnică a vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Următorul meci al roș-albaștrilor este derby-ul din etapa cu numărul doi din SuperLiga. Duminică, 24 iulie, de la ora 21:30, FCSB va juca în Giulești cu rivala Rapid.

„E firesc în momentul în care echipa nu câștigă, primul vizat este antrenorul. Nu mă gândesc până acolo. Nu mă interesează ce se propune, mă refer la nume de antrenori. Vreau să îmi fac treaba cât mai bine, cât pot.

ADVERTISEMENT

Conducerea va decide dacă îmi fac treaba cum trebuie. La FCSB, orice joc poate fi decisiv. Există mereu presiune, datorită numelui, locului unde suntem, publicului. E normal să fie așa. Dacă nu poți să te adaptezi, nu are sens să mai continui”, a declarat Toni Petrea, înainte de Rapid – FCSB.

Antrenorul roș-albaștrilor, reconfirmat în funcție de Gigi Becali

Totuși, Gigi Becali pare să mai aibă puțină răbdare cu Toni Petrea. Cu o zi înaintea derby-ului din Giulești, finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit că îl menține în funcție pe tehnician, cu care a și avut o discuție pe această temă.

ADVERTISEMENT

„Nu renunț la Petrea. Nu are nicio legătură. El a zis: ‘Dacă dumneavoastră credeți că am vreo vină, renunț’.

I-am zis: ‘Toni, nu vreau să renunți, vreau să spui ce se întâmplă cu echipa’. Nici măcar un gând nu există la ora asta”, a spus Becali la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

FCSB a învins-o ultima dată pe Rapid cu Toni Petrea pe bancă. Se întâmpla în returul regulat al sezonului trecut, pe Național Arena, când roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 3-1.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru „sub 2,5 goluri în meci” la Rapid – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT