Sport

Gigi Becali i-a decis soarta lui Toni Petrea după ruşinea din Georgia! Cine va fi noul antrenor de la FCSB. Exclusiv

Gigi Becali i-a decis soarta lui Toni Petrea după înfrângerea ruşinoasă cu Saburtalo. Din informaţiile FANATIK, prima variantă pentru a prelua banca tehnică de la FCSB este Nicolae Dică.
22.07.2022 | 00:44
Gigi Becali ia decis soarta lui Toni Petrea dupa rusinea din Georgia Cine va fi noul antrenor de la FCSB Exclusiv
Gigi Becali i-a stabilit soarta lui Toni Petrea. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB s-a făcut de râs în Georgia, fiind învinsă cu 0-1 de Saburtalo Tbilisi. Roş-albaştrii au avut din nou o evoluţie slabă şi în returul de pe Arena Naţională trebuie să evite ruşinea unei noi eliminări timpurii din Conference League.

Gigi Becali i-a decis soarta lui Toni Petrea după ruşinea din Georgia! Nicolae Dică, prima variantă de înlocuire

FANATIK a aflat că Gigi Becali i-a decis soarta lui Toni Petrea după ruşinea din Georgia. Patronul celor de la FCSB este hotărât să schimbe antrenorul după acest început slab, iar prima variantă de înlocuire este Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, schimbarea nu ar urma să fie efectuată imediat, iar Toni Petrea ar urma să conducă echipa în derby-ul cu Rapid şi în returul cu Saburtalo de joia viitoare, de pe Arena Naţională.

Toni Petrea, caz închis pentru Gigi Becali: “O să vorbesc cu jucătorii, să văd ce se întâmplă. Cu antrenorul ce să vorbesc?”

Însă, FANATIK a aflat că schimbarea este iminentă şi, pentru Gigi Becali, Toni Petrea antrenor la FCSB este caz închis, lucru confirmat de patron şi în intervenţia televizată de la finalul meciului, când a dezvăluit că nu mai are ce să vorbească de antrenor:

ADVERTISEMENT

“Este ceva în neregulă, care mă depăşeşte. Este posibil să fie pregătirea, antrenamentele. O să vorbesc cu jucătorii, să văd ce se întâmplă. Cu antrenorul ce să vorbesc? Jucătorii stau pe teren şi se uită la adversari. Nu ştiu de ce”, a “tunat” Gigi Becali.

Nicolae Dică, liber de contract din noiembrie! Ultimul antrenor care a calificat FCSB în grupele europene

Nicolae Dică este liber de contract din luna noiembrie, când a plecat alături de Mirel Rădoi de la echipa naţională. El a mai fost dorit de Gigi Becali la FCSB şi vara trecută, înainte de venirea lui Dinu Todoran, discuţii existând şi în această vară.

ADVERTISEMENT

Fostul decar al celor de la FCSB a mai condus echipa între iunie 2017 şi decembrie 2018, fiind ultimul antrenor care i-a calificat pe roş-albaştrii în grupele unei competiţii europene, FCSB reuşind în sezonul 2017-2018 să se califice în primăvara Europa League.

Doar o minune îl mai ţine în funcţie pe Toni Petrea

La cum se prezintă situaţia de la echipă, doar o minune l-ar ţine în funcţie pe Toni Petrea la FCSB. Roş-albaştrii joacă duminică, de la ora 21:30, derby-ul cu Rapid din Giuleşti, iar joi se anunţă un retur foarte dificil cu Saburtalo.

ADVERTISEMENT

Dacă Nicolae Dică şi Gigi Becali vor ajunge la un acord privind preluarea echipei, noul tehnician ar urma să debuteze, cel mai probabil, în meciul din etapa a treia, acasă cu FC U Craiova.

  • 42 de ani are Nicolae Dică
  • 2 titluri de campion al României are Dică alături de FCSB, ca jucător

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,15 este cota pentru „2 solist” la Rapid – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT