Sport

Toni Petrea își avertizează elevii înaintea duelului cu UTA: „Trebuie să fim atenți”. Ce spune despre Claudiu Keșeru și revenirea lui Florinel Coman

Toni Petrea își ține jucătorii cu picioarele pe pământ înaintea meciului cu UTA, în care își va face apariția și Claudiu Keșeru. În schimb, revenirea lui Florinel Coman se lasă așteptată.
04.12.2021 | 14:35
Toni Petrea isi avertizeaza elevii inaintea duelului cu UTA Trebuie sa fim atenti Ce spune despre Claudiu Keseru si revenirea lui Florinel Coman
ADVERTISEMENT

Chiar dacă pare victimă sigură, având în vedere perioada nefastă pe care o traversează, culminată cu înfrângerea suferită pe teren propriu, scor 0-1, în fața celor de la FC Argeș, UTA își va vinde scump pielea cu FCSB. Acesta este avertismentul lansat de Toni Petrea înaintea duelului programat duminică, 5 decembrie, la 21:30, pe Arena Națională.

Trebuie să fim atenți, să intrăm motivați și să reușim să câștigăm”, a transmis tehnicianul roș-albaștrilor, lămurind, totodată, situația marelui absent din derby-ul cu Universitatea Craiova, Claudiu Keșeru. Potrivit spuselor, atacantul de 35 de ani s-a confruntat cu anumite probleme fizice, dar s-a recuperat complet și este apt de joc.

ADVERTISEMENT

După 17 etape, vicecampioana ocupă poziția secundă în clasament, la 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj, care va evolua sâmbătă după-amiază, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, în compania Chindiei. Partida începe la ora 15:00.

Toni Petrea își ține jucătorii cu picioarele pe pământ înaintea duelului cu UTA

Ne așteaptă o partidă dificilă, cu un adversar care luptă pentru accederea în play-off, vine după o înfrângere pe teren propriu, dar obține rezultate foarte bune în deplasare. Le-am și semnalat jucătorilor aceste aspecte, le-am transmis că trebuie să fim atenți, să intrăm motivați și să reușim să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Îmi pare foarte rău că nu putem avea suporterii lângă noi, pentru că jucătorii ar avea nevoie de susținerea lor, dar nu avem ce să facem. Nu avem puterea să decidem anumite lucruri. Nu știu dacă sunt avantajați alții, eu mă gândesc la ceea ce trebuie să facem noi în timpul meciurilor.

Discut tot timpul cu jucătorii și încerc să-i fac să înțeleagă că asta e situația, trăim vremuri tulburi și nu putem avea tot timpul suporterii alături, dar când intrăm pe teren trebuie să ne comportăm ca și cum ar fi lângă noi. Cu siguranță sunt lângă noi din fața televizoarelor.

ADVERTISEMENT

Ne-am bucurat pentru victoria de la Craiova, dar cu măsură, pentru că urmează alte partide foarte importante. Suntem echipa care trebuie să vină din urmă și să recupereze punctele față de primul loc.

Îmi place jocul ofensiv, îmi place să atacăm. Dispunem și de jucători care pot să facă acest lucru și atunci vreau să le dau libertate în treimea adversă și să avem cât mai multe situații de gol. Ne preocupă și faza de apărare, dar ar fi bine să înscriem mai multe goluri decât adversarul.

ADVERTISEMENT

Claudiu a resimțit niște probleme fizice înaintea meciului de la Craiova, am discutat și am căzut de acord că e mai bine să nu forțăm. Între timp, el și-a făcut programul de recuperare și este apt de joc. Vom vedea dacă va intra din primul minut sau pe parcurs”, a declarat Toni Petrea la conferința de presă premergătoare partidei cu UTA.

Florinel Coman e incert: „Să vedem la ce nivel se află”

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Florinel Coman a fost supus recent unor investigații suplimentare și a primit vești îmbucurătoare. Cu toate acestea, tehnicianul nu are de gând să-și asume niciun risc, așa că mult așteptata revenire pe teren a atacantului s-ar putea produce abia în etapa viitoare, cu Gaz Metan Mediaș.

Ar fi un câștig pentru noi revenirea lui Florinel Coman, momentan nu știm dacă va putea face parte din lot pentru acest meci sau următorul. A făcut o investigație suplimentară, se pare că lucrurile sunt ok, dar să vedem la ce nivel se află. Pentru noi ar fi un avantaj, avem nevoie de orice jucător valoros din lotul nostru”, a explicat Toni Petrea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA Arad: 2,07 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT