Sport

Toni Petrea s-a infectat cu COVID-19! Cine va sta pe banca echipe la meciul cu FC U Craiova: ”Am mai fost în situația asta, la Topola!”

Antrenorul echipei FCSB, Toni Petrea, s-a infectat cu CIVOD-19 și va lipsi de la meciul roș-albaștrilor cu FC U Craiova, programat duminică, de la 19:55. Secundul Mihai Pintilii își va conduce echipa.
05.02.2022 | 14:47
Toni Petrea sa infectat cu COVID19 Cine va sta pe banca echipe la meciul cu FC U Craiova Am mai fost in situatia asta la Topola
ADVERTISEMENT

FCSB traversează o perioadă excelentă în Casa Pariurilor Liga 1. Roș-albaștrii sunt neînvinși de 16 etape, dar și-au pierdut antrenorul tocmai înaintea duelului cu FC U Craiova.

Mihai Pintilii s-a prezentat la conferința de presă de dinaintea partidei de duminică și a anunțat că Toni Petrea s-a infectat cu COVID și a intrat în izolare.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea este nevaccinat

Principalul vicecampioanei FCSB a ieșit pozitiv la testele efectuate de roș-albaștrii joi și a fost izolat de restul grupului de jucători și antrenori.

Toni Petrea nu este vaccinat și va trebui să stea în izolare cel puțin 7 zile. Vestea vine într-un moment delicat, în care roș-albaștrii aveau mai mult ca oricând nevoie de tehnicianul lor.

ADVERTISEMENT

FCSB este într-o formă foarte bună și, datorită jocului rezultatelor, s-a apropiat la 8 puncte de liderul CFR Cluj. Mihai Pintilii va sta pe bancă la meciul cu FC U Craiova, dar fostul fotbalist spune că nu este pregătit să înceapă o carieră în antrenorat.

”Am venit (la conferința de presă – n.r.) pentru că Toni (Anton Petrea – n.r.) a ieșit pozitiv joi. Am mai fost în situația asta. Poate mai grav, la Topola. Cred că ne vom descurca.

ADVERTISEMENT

Nu cred că sunt pregătit să fac pasul acesta, să fiu principal. În acte sunt delegatul echipei. Avem un grup unit, suntem pe drumul cel bun și mâine avem un meci important”, a spus Pintilii.

FCSB poate reduce și mai mult diferența care o desparte de liderul CFR Cluj

FCSB a început anul cu o remiză spectaculoasă 3-3 în compania campioanei ultimilor 4 ani, CFR Cluj. Tot ardelenii conduc detașat în clasamentul Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Avansul vișiniilor s-a redus, însă, de la 10 puncte cât era la începutul lui 2022, la 8 puncte, după ce trupa lui Dan Petrescu a încheiat remiză disputa cu FC Botoșani, din etapa trecută.

În aceeași etapă, FCSB a câștigat clar ”Derby de România” 3-0 cu Dinamo. Diferența dintre cele două rivale s-ar putea diminua din nou, la capătul rundei cu numărul 24, începută vineri.

CFR Cluj joacă, în această seară, la Craiova contra Universității lui Laurențiu Reghecampf. FCSB are, aparent, un meci mai ușor în compania celeilalte echipe din Bănie, FC U Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 7,60 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT