Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Toni Petrea, out de la U Cluj? „Nu mai are chimie cu vestiarul!” Exclusiv

Universitatea Cluj se resimte după derby-ul pierdut în fața celor de la CFR. Cu un avantaj de 2-1 la pauză, trupa lui Toni Petrea a primit 3 goluri în repriza secundă și a încheiat seara cu 0 puncte.
22.08.2023 | 13:09
Toni Petrea out de la U Cluj Nu mai are chimie cu vestiarul Exclusiv
CHIPCIU A URLAT LA PETREA RUPTURA totala in vestiarul U Cluj, dupa 3-4 cu CFR. colaj: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Toni Petrea este ca și plecat de la Universitatea Cluj. Instalat pe banca clujenilor la începutul acestui sezon, Petrea nu mai este pe placul conducerii. Echipa sa ocupă locul 12 cu 6 puncte din 6 partide, prea puțin pentru pretențiile Universității. Înfrângerea din derby pare a fi picătura care a umplut paharul la Cluj.

U Cluj a primit 4 goluri în derby-ul cu CFR

“Probabil după golul de 3-4 al lui Betancor, Emil Boc deja se gândea pe cine pune antrenor în locul lui Toni Petrea. Săptămâna trecută a fost o ședință cu el, cu jucătorii, cu tot staff-ul lui Toni Petrea și s-a decis că acest meci cu CFR va fi decisiv pentru tehnicianul de pe banca lui U Cluj.

ADVERTISEMENT

După acest eșec așteptăm să se anunțe nu doar despărțirea de Toni Petrea, ci și numele care urmează să stea pe banca Clujului. Toni Petrea nu mai are chimie cu vestiarul și s-a văzut și din ce s-a întâmplat pe teren”, a dezvăluit Cristi Coste.

Golurile victoriei CFR-ului au venit în repriza secundă. Trupa lui Mandorlini a jucat mai bine după pauză, iar italianul a schimbat total jocul echipei. CFR a dictat ritumul și a reușit să marcheze de 3 ori în utlimele 45 de minute. CFR urcă pe locul 4 în clasament cu 10 puncte.

ADVERTISEMENT

Ruptură la Universitatea Cluj între Toni Petrea și vestiar

“A fost o fază în minutul 59 când Alex Chipciu a venit către bancă și pur și simplu a urlat către tot staff-ul lui Petrea să schimbe la mijloc că suntem ‘sparți’. S-a auzit până la masa presei ce a strigat Chipciu. Drept urmare, peste câteva minute s-a făcut înlocuire și s-a schimbat sistemul la patru fundași.

A ieșit Miron, ei jucau cu trei stoperi până atunci. A intrat Filip, s-a trecut la un sistem cu 4 fundași. ‘Schimbați la mijloc că suntem sparți’, spusese Chipciu. A avut dreptate, U Cluj a fost un dig care s-a rupt la mijlocul terenului și acolo a reușit CFR-ul să întoarcă meciul”, a mai declarat Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

Universitatea Cluj se vede nevoită să schimbe astfel antrenorul după doar 6 etape. O victorie, 3  egaluri și 2 înfrângeri este bilanțul lui Toni Petrea la Universitatea Cluj, un bilanț care nemulțumește conducerea. Toni Petrea a mai antrenat-o pe Chindia Târgoviște și pe FCSB, acolo unde s-a remarcat ca principal în Liga I.

Pe lista lui U Cluj este și Eugen Neagoe, dar care nu prea e dorit de fani. Sabău a declinat întoarcerea la Cluj pentru că nu poate să vină unul din cei doi secunzi ai săi. Sabău a refuzat săptămâna trecută, să vedem ce se va întâmpla acum. E posibil să se meargă și pe o variantă din străinătate. Pentru moment, Petrea încă e aici, la Cluj, spune jurnalistul FANATIK.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Petrea a pierdut vestiarul

 

ADVERTISEMENT