Fotbal international

Top 10 cele mai impresionante coregrafii din fotbal în 2019! Steaua Roșie Belgrad, doar pe locul patru. VIDEO + galerie foto

02.01.2020 | 09:46
Top 10 cele mai impresionante coregrafii din fotbal în 2019! Steaua Roșie Belgrad, doar pe locul patru. VIDEO + galerie foto
Coregrafia lui Wydad Casablanca. Sursă foto: twitter
ADVERTISEMENT

S-a realizat topul celor mai frumoase zece coregrafii din fobal în 2019, clasament făcut de „Ultras World”. Scenografiile din top sunt cu adevărat impresionante și chiar dacă nicio echipă românească nu s-a strecurat în primele locuri există o speranță pentru 2020.

Fotografiile cu cele mai frumoase momente făcute de ultrași le puteți vedea în GALERIA FOTO de mai sus.

Cele mai frumoase zece coregrafii din fotbal în 2019

Pe prima poziție se află marocanii de la Wydad Casablanca, cei care au făcut mai multe momente surprinzătoare de-a lungul anului, însă coregrafia de la meciul cu rivalii de la Raja Casablanca a fost clasată drept cea mai frumoasă scenografie a anului 2019.

ADVERTISEMENT

Locul doi este ocupat de nimeni alta decât galeria Legiei Varșovia, care s-a ridicat și în acest an la nivelul așteptărilor, fanii polonezilor fiind unii dintre cei mai fanatici susținători ai unei echipe de fotbal din lume.

Steaua Roșie Belgrad, doar pe locul patru

Locul 3 din clasamentul celor mai spectaculoase coregrafii din fotbal în 2019 este ocupat de Zenit Sankt Petersburg. Fanii campioanei Rusiei s-au întrecut pe ei înșiși la un meci din grupele Champions League cu RB Leipzig, când au afișat o scenografie 3D.

ADVERTISEMENT

Steaua Roșie Belgrad este clasată doar pe locul patru în acest an, suporterii campioanei Serbiei fiind o prezență constantă în topul celor mai impresionante galerii de fotbal din lume. „Delje”, galeria Stelei Roșii Belgrad, a impresionat atât la meciurile din campionat, cât și la meciurile din grupele Champions League.

Locul cinci este ocupat de francezii de la Saint-Etienne. „Verzii” au afișat o coregrafie incredibilă la derby-ul cu Olympique Lyon, pe care l-au câștigat. Mai mult decât atât, pe lângă materialele pirotehnice obișnuite de pe stadioane, aceștia au introdus și artificii ca de Revelion.

ADVERTISEMENT

Top 10 al celor mai frumoase coregrafii din fotbal în 2019

 1. Wydad Casablanca (Maroc)
 2. Legia Varșovia (Polonia)
 3. Zenit Sankt Petersburg (Rusia)
 4. Steaua Roșie Belgrad (Serbia)
 5. Saint-Etienne (Franța)
 6. Raja Casablanca (Maroc)
 7. Rapid Viena (Austria)
 8. Ferencvaros (Ungaria)
 9. Eintracht Frankfurt (Germania)
 10. FC Copenhaga (Danemarca)
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
 • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
 • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri