Life

Top 10 filme pe care să le vizionezi de Paște cu întreaga familie

Top 10 filme de Paște pe care să le urmărești împreună cu cei dragi de Sărbătorile Pascale. Avem recomandări pentru toate preferințele.
10.04.2023 | 08:00
Top 10 filme pe care sa le vizionezi de Paste cu intreaga familie
Top 10 filme de Paște Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Sărbătorile de Paște sunt o perioadă a reculegerii și a relaxării în familie. FANATIK a făcut un Top 10 filme de Paște pe care să le vizionezi împreună cu cei dragi. Am inclus filme care satisfac preferințele tuturor.

Filme de dragoste

Începem Top 10 filme de Paște cu câteva recomandări de filme de dragoste. Unele dintre ele te vor emoționa până la lacrimi. Iar altele te vor face să regândești relația pe care o ai în prezent.

ADVERTISEMENT

Notting Hill

O comedie romantică, cu Julia Roberts și Hugh Grant în rolurile principale. Este vorba despre proprietarul unei librării din Notting Hill, căruia i se îndeplinește visul. Anna Scott, cea mai frumoasă femeie din lume și cea mai îndrăgită actriță intră în librărie. De aici decurge povestea romantică plină de peripeții a celor doi.

Parada de Paște

Cu Fred Astaire și Judy Garland în rolurile principale. Don Hewes, un dansator profesionist este devastat de faptul că nu mai poate colabora cu partenera lui de scenă. Dar Don nu se lasă așa ușor și își promite că va găsi o nouă dansatoare pe care să o transforme în protejata sa. Mai mult decât atât, dansatorul jură că va face din ea un star până la Parada de Paște.

ADVERTISEMENT

Meet Joe Black

Un film de excepție, în care personajul principal este înterpretat de Brad Pitt. Acesta îl are partener de scenă pe marele Anthony Hopkins, dar și pe frumoasa Claire Forlani.

Brad Pitt interpretează rolul lui Joe Black, care este nimeni altul decât Moartea. Joe Black ajunge să se îndrăgostească chiar de fiica celui pe care a venit să îl ducă către o lume mai bună. Povestea impresionantă te va ține cu sufletul la gură și îți va smulge poate și o lacrimă.

ADVERTISEMENT

About Time

O comedie romantică, ce îl are în prim plan pe Tim. El poate călători în timp pentru a-și schimba destinul, însă ce te faci atunci când ai aceste capacități dar intervine dragostea? .

Întors în timp pentru a-și cuceri femeia visurilor, Tim salvează mai multe vieți, însă soarta îl încearcă de nenumărate ori. Un film interesant, care te va lăsa cu semne de întrebare.

ADVERTISEMENT

Filme religioase

În Top 10 filme de Paște nu puteam sa nu includem și unele dintre cele mai apreciate filme religioase. Unele dintre ele au făcut istorie în lumea cinematografiei. Iată propunerile FANATIK.

Un copil pe nume Iisus

Acest film redă o etapă importantă din viața Mântuitorului și anume copilăria. Pelicula susține că Iisus a simțit de mic partea sa divină și a avut viziuni despre ceea ce i-a fost destinat. În rolurile principale evoluează Matteo Bellina, Bekim Fehmiu, María del Carmen San Martín.

Iisus din Nazareth

Probabil cea mai cunoscută miniserie despre Patimile lui Iisus, dar urmărită de fiecare dată cu sufletul la gură. În această peliculă este redată viața lui Iisus Hristos de la naștere până în momentul răstignirii.

Patimile lui Hristos

În regia lui Mel Gibson, acest film este considerat de unii a fi cel mai violent, din cauza scenelor care redau suferința prin care a trecut Mântuitorul. Fecioara Maria este interpretată de actrița noastră, Maia Morgenstern iar Maria Magdalena de Monica Bellucci.

Misterul Înălțării

Povestea acestui film se bazează pe misterul din spatele Înălțării lui Iisus Hristos. Tribunul roman Clavius, interpretat de actorul Joseph Fiennes încearcă să descopere adevărul din spatele zvonurilor care circulau despre trupul Mântuitorului după crucificare.

Filme fantezie/animație

Încheiem Top 10 filme de Paște cu secțiunea animație/familie. Aici animăluțele sunt personajele principale, în special… iepurașii. Ca să fie în ton cu Sărbătorile Pascale.

Hop-Țop

Personajul principal, Fred se află într-o ipostază nemaîntâlnită. Ajunge să îl accidenteze pe iepurașul de Paște și este nevoit să îl îngrijească până când acesta își revine. Fred se confruntă cu un musafir pretențios, iar întreaga experiență îl ajută să se maturizeze și să privească viața cu alți ochi.

Peter Iepurașul

O animație care îți va încărca sufletul de bucurie atât ție, căt și celor mici. Peter, personajul principal, este un iepuraș rebel care face tot felul de năzbâtii. Mai exact, fură legume din grădina vecinului, iar acesta din urmă îi pune gând rău. În final, toată lupta se transformă într-un război pentru cucerirea inimii frumoasei Bea, vecina care proteja animăluțele din zonă.

The Dog Who Saved Easter

O comedie care va fi atât pe placul juniorilor, cât și al seniorilor din familie. O poveste care îl are ca personaj principal pe un simpatic cățel, care trece prin tot felul de peripeții. Niște răufăcători încearcă să distrugă afacerea familiei, în timp ce aceștia erau plecați. Simpaticul patruped reușește să intervină de fiecare dată pentru a salva ziua.

ADVERTISEMENT