Life

Top 3 zodii care nu au noroc în dragoste în luna iunie 2021. Ele sunt mai fericite singure

Trei zodii nu au noroc în dragoste, iar viața le învață cum să fie fericite singure. Te numeri printre ele?
03.06.2021 | 18:30
Top 3 zodii care nu au noroc in dragoste in luna iunie 2021 Ele sunt mai fericite singure
ADVERTISEMENT

Trei zodii sunt certate cu norocul în dragoste în luna iunie 2021. Pentru ele, câștigul la loto poate fi mai degrabă realizabil decât să-și găsească partenerul care să nu le dezamăgească niciodată.

Vorbim despre trei zodii extrem de puternice pentru care dragostea ocupă de multe ori ultimul loc în lista dorințelor lor. Unele se obișnuiesc repede singure, în timp ce altele ajung la concluzia că așa le este cele mai bine după ce trec prin dezamăgiri serioase.

ADVERTISEMENT

Pe locul trei îi avem pe cei născuți în zodia Balanță. Nativii de aer fac o serie de compromisuri de-a lungul vieții, iar multe dintre acestea sunt în dezavantajul lor. Își dau seama cu trecerea timpului de ce au nevoie cu adevărat.

Cele trei zodii care nu au noroc în dragoste în luna iunie 2021

Balanțele sunt destul de posesive în relațiile de iubire. În iunie vor arăta și mai mult acest lucru. Atât femeile cât și bărbații născuți sub acest semn venusian adoră să își controleze partenerul și să aibă mereu ultimul cuvânt.

ADVERTISEMENT

O fac de obicei într-un mod inteligent, subtil, căci persoana iubită nu își dă seama ce urmăresc, de fapt. Balanțele nu au noroc în dragoste din cauza acestui fel de a fi. Mai devreme sau mai târziu își dau arama pe față.

Unele Balanțe pot conviețui cu cineva strict din plictiseală și pot mima o relație de ochii lumii, dar asta nu înseamnă că sunt 100% fericite.

ADVERTISEMENT

Pe locul doi se află Vărsătorii. Sunt destul de aerieni încât să țină pasul cu cineva într-o relație. Pentru nativii de aer, aventura și călătoria este mai presus decât orice iubire.

Scorpionii tind să controleze tot

Nu sunt romantici de fel, însă din când în când se simt extraordinar dacă partenerul de viață îi surprind cu o cină sau cu șampanie și flori.

ADVERTISEMENT

Ideal ar fi ca aceste cine romantice să nu se repete foarte des, căci atunci Vărsătorilor le vine să vomite de la atâtea dulcegării.

Putem spune că norocul în dragoste și-l fac cu propriile lor mâini. Ce este cert este că găsesc cu greu pe cineva care să se potrivească viziunii lor despre viață.

Locul 1 este ocupat de cei care stăpânesc arta manipulării cel mai bine. Vorbim despre nativii de apă Scorpion. Scorpionii sunt cei mai năpăstuiți de soartă când vine vorba despre dragoste.

Narcisismul și tendința de a acapara totul și a deține controlul asupra fiecărei situații îi alungă pe oameni din preajma lor.

 

ADVERTISEMENT