Life

Top 4 zodii cu ghinion în luna martie. Pentru cine se anunță săptămâni complicate

01.03.2021 | 17:01
Top 4 zodii cu ghinion in luna martie Pentru cine se anunta saptamani complicate
ADVERTISEMENT

Astrologii sunt de părere că luna martie aduce o perioadă cu ghinion pentru 4 zodii. Pentru aceste semne zodiacale se anunță săptămâni complicate din toate punctele de vedere, în special legat de bani și carieră. 

Totodată, prima lună de primăvară nu este făcută pentru relații și dragoste, mai anunță cititorii în stele, care au și câteva sfaturi pentru nativi. Aceștia sunt sfătuiți să nu se grăbească și să analizeze situațiile pe toate părțile înainte de a lua o decizie finală.

ADVERTISEMENT

Ghinionul poate veni în foarte multe forme. Unele zodii pierd banii adunați cu greu în ultima perioadă, în timp ce altele nu o duc deloc bine pe plan personal și se adâncesc tot mai mult într-o latură întunecată din care s-ar putea să iasă foarte greu.

Zodii ghinioniste în martie. Care sunt cele 4 care au parte de neplăceri

Rac

Sinceritatea și bunătatea nu aduc întotdeauna lucruri memorabile și vei simți asta pe propria piele în luna martie când s-ar putea să pierzi anumiți prieteni sau legături. Ghinionul te urmărește pe plan personal și îți aduce o suferință de care vei scăpa destul de greu.

ADVERTISEMENT

Astrele te sfătuiesc să stai pe margine și să nu te implici în anumite situații, în caz contrar vei atrage de partea ta toate forțele negative ale Universului. E bine să nu iei decizii importante și să nu faci planuri de viitor, mai așteaptă până la vară.

Balanță

Problemele te urmăresc în sectorul profesional și financiar. Ai cam ajuns la sapă de lemn și nu mai știi cum să ieși la liman. Ai adunat foarte multe datorii și facturi, iar acum riști să pierzi unele bunuri importante, poate chiar mașina sau locuința.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu vei ieși prea repede la suprafață, însă asta nu trebuie să te facă să-ți pierzi speranța. Ia lucrurile pe rând și rezolvă tot ce ai amânat până acum. Nu este un moment bun să privești în viitor, stai cu picioarele pe pământ.

Scorpion

Nu duci lipsă de oportunități, însă nu poți profita de ele din cauza unor neînțelegeri. Ești urmărit de ghinion pe plan profesional și nu poți avansa la locul de muncă așa cum ți-ai dorit întotdeauna. S-ar putea să nu ajungi prea curând acolo unde visezi.

ADVERTISEMENT

Lucrurile nu stau prea roz nici în sectorul financiar. Degeaba stai peste program și muncești cot la cot cu superiorii, veniturile rămân aceleași. Nu ar strica să iei în calcul căutarea unui alt serviciu sau chiar reorientarea profesională, nu e timpul pierdut.

Pești

Ai senzația că nimic nu iese așa cum ți-ai propus. Din nefericire, nu este numai o senzație, ci purul adevăr. Nu poți avansa până nu rezolvi problemele din trecut. Trebuie să faci pace cu tine în primul rând și apoi cu cei cărora le-ai greșit.

Banii întârzie să apară, dar nici nu te gândești să strângi cureaua. Îți place să te lăfăi și să-ți faci toate poftele, dar asta nu va merge pe termen lung. În curând nu vei mai avea finanțe nici măcar pentru cheltuielile zilnice, ai grijă ce faci în continuare.

ADVERTISEMENT