Life

Top 5 zodii afectate de Eclipsa inelară de Soare din 10 iunie. Previziunile astrologului Maria Sârbu

5 zodii vor fi extrem de afectate de Eclipsa inelară de Soare din 10 iunie, potrivit astrologului Maria Sârbu.
07.06.2021 | 12:30
Top 5 zodii afectate de Eclipsa inelara de Soare din 10 iunie Previziunile astrologului Maria Sarbu
Eclipsa de Soare vine cu efecte majore asupra a 5 zodii. Horoscop realizat de Maria Sârbu: Foto: cnet.com/ Instagram
ADVERTISEMENT

5 zodii vor fi  extrem de afectate de fenomenul din 10 iunie, când avem o Eclipsă Inelară de Soare. Acest eveniment astrologic își va pune amprenta în special asupra a 5 dintre nativi.

Astrologul Maria Sârbu trage câteva semnale de alarmă pentru 5 dintre cele 12 semne ale zodiacului, după cum urmează.

ADVERTISEMENT

Taurii s-ar putea lansa într-un proiect financiar destul de alunecos. Le este recomandat acestor nativi de pământ să nu se aventureze în investiții doar de dragul de a face afaceri. Riscă să se aleagă cu o pagubă uriașă.

Cele 5 zodii afectate de Eclipsa Inelară de Soare, potrivit astrologului Maria Sârbu

Din iulie încolo, Taurii își revin. Primesc tot felul de lecții de personalitate de la anumite persoane și pornesc în călătorii plăcute.

ADVERTISEMENT

Racii primesc atenționări pe planul sănătății. Anumite decizii pe care le iau în preajma Lunii Noi s-ar putea să îi afecteze destul de mult, așa că trebuie să fie extrem de atenți la tot ceea ce fac.

Este bine să nu își propună lucruri la nervi, să fie chibzuiți în deciziile pe care le vor lua.

ADVERTISEMENT

În topul nostru se află și Leii. Pot avea parte de răsturnări de situație care să le schimbe felul lor de a fi. Personalitatea lor ar putea suferi modificări în funcție de deciziile și de așteptările lor în legătură cu teme majore din viața lor.

Scorpionii sunt și ei pe lista zodiilor afectate de Eclipsa de Soare din 10 iunie. Acest fenomen ar putea să vină ca un moment de respiro pentru ei sau, din contră, ar putea să îi afunde și mai tare.

ADVERTISEMENT

Scorpionii renasc din punct de vedere intelectual

Cert este că Scorpionii sunt predispuși în continuarea lunii iunie să renască din punct de vedere intelectual. Se vor folosi mult de intuiția lor, de logică, de perspicacitate.

Peștii pot schimba ceva la vibrația casei lor și trebuie să evite pe cât posibil să se enerveze mai ales în legătură cu treburile casnice.

Nativilor de apă li se recomandă să facă toate schimbările pe care și le permit în casă sau chiar să schimbe domiciliul dacă nu se mai simt confortabili în locuința lor. În preajma Eclipsei pot avea succes dacă fac astfel de schimbări.

Citește aici previziunile complete pentru fiecare zodie în vara anului 2021 realizate de astrologul Maria Sârbu.

 

ADVERTISEMENT