Life

Top patru zodii care își vor găsi sufletul pereche în următoarele trei luni. Vine fericirea cea mare în viața lor

Clasament patru nativi care se îndrăgostesc lulea până la sfârșitul lunii martie. Astrele prevăd o perioadă de mare bucurie.
10.01.2024 | 21:00
Top patru zodii care isi vor gasi sufletul pereche in urmatoarele trei luni Vine fericirea cea mare in viata lor
Clasament patru nativi care se îndrăgostesc lulea până la sfârșitul lunii martie. Astrele prevăd o perioadă de mare bucurie. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Top patru zodii care își vor găsi sufletul pereche în următoarele trei luni. Vine fericirea cea mare în viața lor. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt semnele zodiacale lovite de săgeata lui Cupidon perioada asta!

Clasament patru nativi care se îndrăgostesc lulea până la sfârșitul lunii martie. Astrele prevăd o perioadă de mare bucurie

Taur

Universul are planuri mărețe pentru tine până la sfârșitul lunii martie, în special în plan sentimental. În calea ta apare o persoană interesantă, cu care rezonezi de la prima întâlnire și cu care reușești să te înțelegi din priviri.

ADVERTISEMENT

Se leagă o relație de dragoste care îți va aduce o mare bucurie sufletească, dar care se va observa cu ochiul liber și la exterior. Primele 3 luni din 2024 sunt focusate pe afecțiune, sinceritate și comunicare excelentă.

Gemeni

A venit momentul să lași dragostea să preia frâiele, să te lași dus de val pentru că nu vei regreta nicio secundă. În următoarele 3 luni ai parte de bucurie deplină din punct de vedere amoros, chiar dacă nu mai ești de multă vreme într-o relație.

ADVERTISEMENT

Scapă de singurătate și gândește-te mai mult la sentimentele pe care le ai pentru o persoană din cercul de prieteni. Se poate naște o poveste de dragoste ca-n filme, trebuie numai să îndrăznești să ieși din tipare.

Balanță

Ghidează-te după semne și intuiție, spun astrele, mai ales în dragoste. E o perioadă minunată pentru a-ți găsi sufletul pereche și pentru a te îndrăgosti ca la carte. Totul este să dai frâu liber lucrurilor pe care le simți în interior.

ADVERTISEMENT

În primele 3 luni din 2024 ai parte de bucurii nemărginite, care vin la pachet cu partenerul de viață cu care ești pe aceeași lungime de undă. E o persoană fermecătoare de la care ai foarte multe lucruri de învățat.

Pești

Scapă de teama de eșec și de nesiguranță și aventurează-te în necunoscut, s-ar putea să îți placă. E o perioadă intensă din toate punctele de vedere, dar care scoate la iveală o persoană cu care rezonezi și care se pare că este sufletul tău pereche.

ADVERTISEMENT

Următoarele 3 luni aura ta este setată pe iubire, gesturi emoționante și întâlniri sub clar de lună. Dragostea plutește în aer și îți dă forța necesară să faci lucruri interesante în domeniul profesional și nu numai.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Protest cu sute de taximetriști în Piața Constituției. Cer o întâlnire de urgență...
Protest cu sute de taximetriști în Piața Constituției. Cer o întâlnire de urgență cu premierul
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6...
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6 ani de la fuga lui din România: și-a drogat victimele și le-a filmat. Inițial, a ajuns la Poliție ca victimă
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni