Life

Zodiile care se pot îndrăgosti la început de an. Cei 5 nativi atinși de săgeata lui Cupidon

Ce zodii se pot îndrăgosti la începutul lui 2024. Cinci nativi vor fi atinși de săgeata lui Cupidon. Află dacă numeri printre ei.
09.01.2024 | 13:15
Zodiile care se pot indragosti la inceput de an Cei 5 nativi atinsi de sageata lui Cupidon
Nativii pentru care dragostea va pluti în aer. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Început de an benefic pentru o parte dintre nativii horoscopului. Cinci zodii își pot întâlni sufletul pereche, după o perioadă în care au crezut că sunt sortite eșecului în plan sentimental. Săgeata lui Cupidon le va atinge și le va aduce noi experiențe frumoase.

Cei cinci nativi care se pot îndrăgosti la începutul lui 2024

Dragostea va pluti în aer în primele săptămâni din 2024 pentru cinci zodii. Soarele va răsări și pe strada lor și vor putea simți din nou fiorii iubirii. Universul le aduce în cale oamenii potriviți alături de care își pot forma relații eterne.

ADVERTISEMENT

Unii dintre nativi vor fi atât de îndrăgostiți încât vor face chiar pasul cel mare. Nu vor avea nimic împotrivă de a-și cere în căsătorie partenerul de cuplu și nicio problemă de a spune ”Da!” dacă se vor afla printre cei cărora li se vor adresa marea întrebare.

Nativii sunt sfătuiți să fie vigilenți la sinceritatea pe care o vor manifesta față de viitorul partener de cuplu, deoarece îi poate costa dur. Sunt persoane care vor avea intenția de a profita de bunătatea lor, de situația materială și de statutul profesional și social.

ADVERTISEMENT

Săgetătorul poate simți din nou fiorii iubirii

După o serie de rateuri în plan sentimental, Săgetătorul poate fi lovit bine de săgeata lui Cupidon, în următoarele zile. Cineva îl va cuceri iremediabil. Se va întâmpla la un eveniment, iar Săgetătorul are mari șanse să i se răspundă pozitiv înapoi.

Berbec

Berbecul și-ar putea întâlni sufletul pereche în următoarea perioadă. Trebuie doar să fie atent la câteva detalii. Acestea îi pot scăpa ușor dacă va trece pe lângă ele nepăsător. Este sfătuit de astrologi să fie mai deschis în a iniția discuții și a purta dialoguri.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanța simte că poate iubi din nou și că poate lăsa trecutul în spate. Nu va mai acorda atenție celui sau cele care a rănit-o și este gata de o nouă poveste de dragoste. Totul se va baza pe sinceritate și pe respect depline, așa cum puțini ar fi crezut.

Scorpion

După lungile căutări, din ultimele luni, Scorpionul va reuși în cele din urmă să-și găsească un partener pe măsură. Există o chimie aparte între el și acesta, care îl determină pe Scorpion  să creadă că lucrurile se desfășoară conform așteptărilor sale.

ADVERTISEMENT

Leu

Pentru Leu se va ivi sufletul pereche atunci când se va aștepta mai puțin. Se poate întâmpla într-o zi de weekend, iar dragostea va fi una la prima vedere. Leul nu-și va putea stăpâni emoțiile, așa că va stârni puțin amuzamentul, dar nu va fi deloc în dezavantajul său, dimpotrivă.

ADVERTISEMENT