Life

Top patru zodii care vor avea cumpene mari în 2022. Martie și iulie, cele mai dificile luni

Viața nu este mereu numai lapte și miere și aduce uneori și lucruri mai puțin plăcute, dar important este să știm să trecem cu capul sus peste toate obstacolele.
15.12.2021 | 23:45
Top patru zodii care vor avea cumpene mari in 2022 Martie si iulie cele mai dificile luni
Top 4 nativi cu obstacole majore în anul 2022. Au de trecut prin foc. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Astrologii au scos la iveală un top al zodiilor care vor avea cumpene mari în 2022. Lunile martie și iulie sunt cele mai dificile pentru acești nativi pentru că nu reușesc să mai iasă la liman.

Drumul este dificil, presărat cu multe provocări. Din păcate, aceste patru semne zodicale nu sunt deloc ocolite de probleme și primesc mari dureri de cap de la Divinitate.

ADVERTISEMENT

Sunt încercări peste care trebuie să treacă, să învețe anumite lucruri sau pur și simplu au de plătit pentru greșelile din trecut, deși nu realizează asta acum.

Top 4 nativi cu obstacole majore în anul 2022. Au de trecut prin foc

Rac

Puterea pe care o ai în momentul de față îți poate crea unele probleme în anul ce vine. Martie și iulie nu sunt luni potrivite pentru a lua decizii, în special legat de partea profesională.

ADVERTISEMENT

Sunt șanse mari să primești o palmă serioasă din punct de vedere sentimental. Cariera te-a făcut să pui dragostea în plan secund, iar partenerul de viață nu mai acceptă acest lucru.

Balanță

Nu mai este de glumit cu starea de sănătate. Ai neglijat prea mult problemele medicale, iar în 2022 ești nevoit să plătești pentru această delăsare. E posibil să ajungi pe masa de operație.

ADVERTISEMENT

S-au adunat foarte multe frustrări. Simți că nu ai realizat nimic pentru tine și pentru sufletul tău și ești pe marginea prăpastiei. Începutul verii te face să clachezi.

Săgetător

Personalitatea dificilă, faptul că ești închis în tine și nu comunici prea mult îți vor crea ceva probleme. Din cercul de prieteni vor pleca toți și s-ar putea să te trezești singur și neconsolat. Nu ai nicio scuză.

ADVERTISEMENT

O cumpănă majoră are loc în luna martie când o persoană dragă pleacă din viața ta. Durerea te face să nu mai vezi care este sensul vieții pe pământ.

Capricorn

Cele mai mari cumpene sunt desfășurate în ultimele luni de primăvară și au legătură cu viața personală. Lipsa de organizare și de planuri pentru viitor te fac să pierzi contactul cu realitatea.

Îți asumi niște riscuri foarte mari și din păcate, nu ajungi acolo unde ai fi vrut. Ești imatur și naiv, de asta ești luat frecvent peste picior de oamenii din jur.

ADVERTISEMENT