Life

Topul frumuseții, în viziunea Iuliei Albu. Cine sunt femeile pe care le admiră creatoarea de modă

16.10.2020 | 20:21
Topul frumusetii in viziunea Iuliei Albu Cine sunt femeile pe care le admira creatoarea de moda
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a făcut un top al femeilor ale căror trăsături fizice le admiră. Creatoarea de modă a postat pe Instragram o serie de fotografii ale unor românce celebre, pe care ea le consideră înzestrate de la mama natură din punct de vedere estetic.

Inițiativa a pornit de la Cristina Ich, care o nominalizare pe Iulia cu o zi înaine, pe lista ei. Ablu a spus că ideea este una numai bună având, în vedere că face parte din juriul Miss Universe România 2020.

ADVERTISEMENT

„Chiar mă gândeam zilele trecute cine ar intra pe shortlistul meu de frumuseți românești contemporane. Deloc întâmplător, anul acesta fac parte din juriul Miss Universe România, iar duminică filmăm finala. Greu de făcut o listă”, a spus renumitul critic de modă.

Topul celor mai frumoase românce al Iuliei Albu. Cine sunt femeile pe care ea le admiră și a cui absență a fost sesizată de fani

„Iată care este lista mea. Ordinea este aleatorie”, afirmă fosta soție a creatorului de pantofi, Mihai Albu. Deși, ordinea este aleatorie, Iulia a început cu Catrinel Menghia, model de 35 de ani, născută la Iasi, cunoscută și sub numele de Catrinel Marlon. Ea lucrează și profesează în Italia.

ADVERTISEMENT
Catrinel Menghia
Catrinel Menghia
Sursa foto: Instagram

Următoarea din clasamentul vedetei este Cristina Ich, partenera de viață a lui Alex Pițurcă, are 33 și ani și este născută în Republica Moldova. Ea mai este cunoscută drept „Angelina Jolie de România”.

Nu putea să lipseasă din listă Elena Baguci, prima româncă din Vogue. Născută într-o comună din Călărași în 1986, ea a cucerit întregul continent la doar 17 ani.

ADVERTISEMENT
Elena Baguci
Elena Baguci
Sursa foto: Instagram

Fost model al casei de modă Chanel și colaboratoare cu celebrul Karl Lagerfeld, Ana Maria Bucura se regăsește și ea printre frumusețile autohtone admirate de cratoarea de modă.

Ana Maria Bucura
Ana Maria Bucura
Sursa foto: Instagram

Topul este completat de două actrițe. Ana Ularu, născută în data de 26 iunie 1985 și Diana Sar, cunoscută din serialul „Vlad”, ea este și model, iar în trecut a cochetat cu atletismul.

ADVERTISEMENT
Ana Ularu
Ana Ularu
Sursa foto: Instagram

Marea absentă este, în percepția fanilor, Mădălina Ghenea. Albu le-a răspuns celor ce au întrebat de ce nu se regăsește printre femeile admirate de ea: „fără nicio răutate, am ales frumuseți cât de cât naturale sau total naturale. Și nu, nu este nici măcar pe lista extinsă.”. De înțeles, având în vedere scandalul din trecut dintre cele două.

ADVERTISEMENT