Sport

Trădare în Ardeal! Mihai Bordeianu a semnat cu U Cluj, așa cum Fanatik a anunțat în premieră. Update Exclusiv

Mihai Bordeianu a fost prezentat oficial la ”U” Cluj. Mijlocașul a fost transferat după despărțirea de CFR Cluj, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.
19.06.2023 | 15:16
Tradare in Ardeal Mihai Bordeianu a semnat cu U Cluj asa cum Fanatik a anuntat in premiera Update Exclusiv
Mihai Bordeianu a fost prezentat oficial de U Cluj. Foto: Facebook - @FC Universitatea Cluj.
ADVERTISEMENT
19-06-2023
12:21

Mihai Bordeianu a fost prezentat oficial la ”U” Cluj

Mihai Bordeianu a semnat cu ”U” Cluj după despărțirea de CFR Cluj, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Mijlocașul a fost prezentat oficial de „șepcile roșii” în cursul zilei de luni.

„FC Universitatea Cluj se întărește pentru noul sezon din Superliga cu un jucător care a câștigat cinci titluri de campion: mijlocașul central Mihai Bordeianu (31 de ani) se alătură lotului antrenat de Anton Petrea”, este anunțul făcut de ”U” Cluj pe pagina oficială de Facebook.

Jucătorul cu șapte trofee în palmares și cu 190 de meciuri în prima ligă a României a fost extrem de încântat după ce a semnat cu echipa antrenată de Toni Petrea. „Sunt fericit că am semnat cu ”U”, o echipă de tradiție în fotbalul românesc și cu suporteri minunați.Îmi doresc ca în sezonul care urmează să terminăm cât mai sus în clasament”, a declarat Mihai Bordeianu.

 

16-06-2023
18:32

CFR Cluj s-a despărțit oficial de Mihai Bordeianu

CFR Cluj a anunțat că s-a despărțit de mijlocașul Mihai Bordeianu, care ar urma să ajungă la rivala Universitatea Cluj, așa cum a anunțat FANATIK în exclusivitate.

“Conducerea clubului CFR 1907 Cluj şi jucătorul Mihai Bordeianu au ajuns la un acord de încetare a contractului. În cele 5 sezoane petrecute la CFR Cluj, Bordeianu a bifat 159 de meciuri, reuşind să marcheze patru goluri şi să fie autorul a 10 pase decisive”, se arată pe pagina de Facebook a grupării din Gruia.

 

CFR Cluj urmează să se despartă de Mihai Bordeianu, unul dintre cei mai vechi fotbaliști din lotul celor de la CFR Cluj. Din informațiile FANATIK, mijlocașul central, pus pe liber de echipa antrenată de Andrea Mandorlini, va semna cu rivala locală ”U” Cluj.

„Trădare” în Ardeal! Unul dintre cei mai vechi fotbaliști de la CFR Cluj va semna cu rivala ”U” Cluj

”U” Cluj continuă campania spectaculoasă de transferuri, iar ultimul nume care urmează să se alăture „șepcilor roșii” este Mihai Bordeianu. Mijlocașul central în vârstă de 31 de ani mai are contract cu CFR Cluj până în vara anului 2024.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Mihai Bordeianu, care are patru apariții în tricoul naționalei României, nu face parte din planurile lui Andrea Mandorlini și a reziliat contractul cu fosta campioană a României. Astfel, jucătorul va semna cu ”U” Cluj și va reprezenta al 6-lea fotbalist transferat de „șepcile roșii” în această vară.

Mihai Bordeianu este unul dintre cei mai vechi fotbaliști de la CFR Cluj. Mijlocașul a ajuns în Gruia în ianuarie 2018 când a fost transferat pentru 200.000 de euro de la FC Botoșani. În toamna anului 2020, ardelenii l-au vândut pe Mihai Bordeianu în Arabia Saudită la Al-Qadsiah FC pentru 1,2 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Ulterior, fotbalistul s-a întors sub formă de împrumut la CFR Cluj, iar în vara anului 2021 s-a întors definitiv în Gruia din postura de jucător liber de contract. În tricoul fostei campioane a României, Mihai Bordeianu a adunat 159 de partide, în care a marcat patru goluri și a oferit 10 pase decisive.

Alături de CFR Cluj, Mihai Bordeianu a câștigat de 5 ori titlul și și-a trecut în palmares două Supercupe ale României. De-a lungul carierei, mijlocașul a mai evoluat pentru Ceahlăul Piatra Neamț, FC Botoșani, FCM Dorohoi și Al-Qadsiah.

ADVERTISEMENT

”U” Cluj, campanie tare de achiziții în vară

”U” Cluj are un nou antrenor după despărțirea de Ioan Ovidiu Sabău. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Toni Petrea, fostul antrenor de la FCSB și Chindia Târgoviște, va prelua banca „șepcilor roșii”.

Ardelenii au mutat impresionant în actuala perioadă de mercato. După ce i-a luat pe Daniel Popa și Doru Popadiuc, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Bogdan Mitrea va fi noul jucător al „studenților” din sezonul următor. Eugen Neagoe nu l-a mai inclus în planurile sale pe fostul fotbalist al Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Totodată, Ovidiu Perianu și Ianis Stoica vor fi împrumutați de ”U” Cluj de la FCSB. Astfel, Mihai Bordeianu va reprezenta cea de-a șasea mutare a grupării de pe Cluj Arena în această vară. Ianis Stoica a îmbrăcat tricoul „șepcilor roșii” și în ultimele 6 luni ale sezonului 2022/2023.

ADVERTISEMENT
Tags: