News

Trafic de arme lângă Bucureşti. Salam din Jilava a încercat să vândă o mitralieră, dar a fost denunțat de un cunoscut interlop

Salam din Jilava a fost prins, în flagrant, în timp ce vindea o mitralieră. Denunțătorul acestuia este liderul unui clan de interlopi.
21.03.2024 | 12:49
Trafic de arme langa Bucuresti Salam din Jilava a incercat sa vanda o mitraliera dar a fost denuntat de un cunoscut interlop
Trafic de arme. Salam din Jilava a încercat să vândă o mitralieră. colaj Fanatik/ Foto captură Video Poliția Română/Hepta
ADVERTISEMENT

Trafic de arme lângă Bucureşti, un bărbat fiind prins în flagrant, de polițiștii din Ilfov, în timp ce încerca să vândă o mitralieră Uzi. Individul, din comuna Jilava, zis Salam, a fost denunțat de un cunoscut interlop.

Trafic de arme lângă Capitală. Cine este denunțătorul lui Salam din Jilava

Oamenii legii din orașul Măgurele au fost sesizați, miercuri, privind tranzacția ce urma să aibă loc la domiciliul lui Salam din Jilava. Potrivit Antena 3 CNN, denunțătorul este interlopul Jack Gruia.

ADVERTISEMENT

Cel din urmă a sunat la 112. El a spus că urmează să achiziționeze arma letală, dar și muniție, de la bărbatul de 43 de ani. De altfel, Salam din Jilava era căutat de polițiști, fiind dat în urmărire.

Pe numele lui au fost emise două mandate de executare a pedepsei cu închisoare, în februarie și martie 2024. A fost condamnat pentru infracțiuni la regimul rutier. Astfel, oamenii legii au organizat un flagrant, reușind să îl ridice pe individ.

ADVERTISEMENT

„Polițiștii din Măgurele, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, ai Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, s-au deplasat la adresa respectivă.

În baza mandatelor de executare a pedepsei închisorii, au descins în imobil. Context în care l-au depistat în flagrant delict pe bărbatul de 43 ani. Acesta oferea spre vânzare bărbatului de 42 de ani, o armă letală și muniția aferentă acesteia”, au transmis polițiștii.

ADVERTISEMENT

Bărbatul susține că mitraliera a fost a bunicului său

Pe lângă arma letală, anchetatorii au găsit și 11 cartușe, toate acestea fiind ridicate de polițiști. Salam din Jilava a fost arestat, în baza celor două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. De asemenea, el este cercetat acum și pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

„Cazul a fost preluat de către polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”, adaugă oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, bărbatul le-a spus anchetatorilor că mitraliera a fost a bunicului său, dar nu a putut să ofere explicații cu privire la proveniența ei. Prețul pe care i l-a cerut interlopului Gruia, pentru armă și cele 11 gloanțe, era de 600 de euro.

 

ADVERTISEMENT