News

Tragedie în București. Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de pe Intercontinental

Poliția Capitalei a transmis că un bărbat de 35 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul 20 al hotelului Intercontinental din București. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.
31.01.2022 | 10:24
Tragedie in Bucuresti Un barbat a murit dupa ce sa aruncat de pe Intercontinental
Polițiștii au decis deschiderea unei anchete în acest caz. Credit foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

O tragedie a avut loc la primele ore ale dimineții, chiar în mijlocul Bucureștiului. Oamenii legii au fost anunțați la 112 în jurul orei 7 un bărbat a murit în apropierea hotelului Intercontinental.

Oamenii legii care au ajuns la fața locului au luat în calcul posibilitatea ca victima, un bărbat de 35 de ani, a murit în urma unei căzături de la etajul 20 al hotelului din centrul capitalei, notează Libertatea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, trebuie subliniat faptul că, în acest moment, polițiștii sunt de părere că această moarte reprezintă un suicid.

“În această dimineață, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în zona adiacentă unei unități hoteliere din sectorul 1 se află decedat un bărbat, posibil precipitat de la mare înălțime”, au transmis reprezentanții Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti

ADVERTISEMENT

În urma apelului la 112, la fața locului a fost trimis și un echipaj SMURD. Din nefericire, aceștia nu l-au putut ajuta pe bărbatul de 35 de ani și au putut doar să constate decesul acestuia.

Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă, alături de Tribunalul de pe lângă Tribunalul București au decis deschiderea unei anchete pentru a stabili cauzele și condițiile în care a avut loc moartea bărbatului.

ADVERTISEMENT

Hotelul Intercontinental, un magnet pentru tragedii

O scurtă căutare pe internet ne arată că hotelul Intercontinental din sectorul 1 al capitalei se dovedește a fi un real magnet al tragediilor în ultimii ani. Astfel, nu mai departe de 2019, o tânără de doar 21 de ani a recurs la un gest asemănător celui făcut de bărbatul de 35 de ani.

Mai exact, tânăra s-a aruncat de pe clădirea Intercontinental într-o seară din luna iunie 2019. Ulterior, trupul acesteia a fost găsit pe terasa de la etajul doi a hotelului Intercontinental. Informațiile din presă arătau că aceasta lăsase un bilet de adio, dar conținutul său nu a fost dezvăluit complet publicului.

ADVERTISEMENT

În luna octombrie 2019, o altă tragedie a avut loc la Intercontinental, de data aceasta fiind implicat un tânăr de 32 de ani care a decis să își pună capăt zilelor după o ceartă cu iubita sa. Ulterior, el s-a aruncat de la geamul camerei în care era cazat și căzut pe o terasă a aflată la etajul 3 al hotelului.

 “Poliţia Capitalei a fost sesizată că un bărbat s-a precipitat de la mare înălţime, la o unitate hotelieră situată pe raza sectorului 1. Cazul a fost preluat de Compartimentul Morţi Supecte din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor care au condus la decesul acestuia”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei atunci.

ADVERTISEMENT
Tags: