News

Tragedie în Argeș! Mamă omorâtă sub ochii copiilor! Criminalul s-a sinucis

15.05.2020 | 12:49
Tragedie in Arges Mama omorata sub ochii copiilor Criminalul sa sinucis
ADVERTISEMENT

Tragedie în Argeș acolo unde a avut loc o crimă înfiorătoare. Totul s-a petrecut în comuna Pietroșani, satul Bădești. Un bărbat de 44 de ani și-a ucis fără milă soția de 38 de ani, alături de care avea trei copii, după care cuprins de remușcări a ales să-și pună capăt zilelor.

Tragedie în Argeș!

Conform primelor informații oferite de Poliție, femeia a fost găsită fără suflare în spatele casei. Aceasta prezenta tăieturi la nivelul gâtului. Nu a mai durat mult până când agenții l-au descoperit și pe soțul ei. Bărbatul era spânzurat în holul locuinței.

ADVERTISEMENT

Descoperirea șocantă a fost făcută la prima oră a dimineții de doi dintre cei trei copii ai cuplului. Băiatul de 3 ani și fata de 12 ani se aflau în casă în momentul producerii teribilei crime.

Mamă omorâtă sub ochii copiilor!

De altfel, încă de dimineață, vecinii spun că i-au auzit pe micuți plângând. Fata a fost cea care și-a sunat sora cea mare, o tânără de 22 de ani ani care locuiește într-o altă comună. Acesta i-a spus că și-a găsit părinții fără suflare și să vină de urgență acasă.

ADVERTISEMENT

În acest moment, echipa operativă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale se află la faţa locului, alături de un procuror.

În urma primelor cercetări a reieșit că omorul ar fi avut loc în cursul nopţii, atunci când bărbatul în vârstă de 44 de ani, i-ar fi tăiat gâtul soţiei lui de 38 de ani.

ADVERTISEMENT

Deocamdată nu se cunoaşte mobilul crimei, însă apropiați ai familiei spun că, de ceva vreme bărbatul ar fi fost abătut și că au simțit că ceva se petrece între cei doi

Culmea, fata cea mare spune că a vorbit aseară cu mama ei la telefon și totul părea în regulă. Cu toate acestea, la un moment dat, femeia i-ar fi spus că nu mai poate vorbi și a închis telefonul.

ADVERTISEMENT

De remarcat că Narcisa și Petre Ș. erau căsătoriți de 15 ani.