News

O femeie s-a sinucis în București pentru că suferea după divorț. S-a aruncat în gol de la etajul șapte

O femeie din București s-a aruncat în gol, de la etajul șapte, pentru că suferea după divorț. Echipajul ISU ajuns la fața locului a constatat decesul.
04.08.2022 | 15:56
O femeie sa sinucis in Bucuresti pentru ca suferea dupa divort Sa aruncat in gol de la etajul sapte
O femeie s-a aruncat de la etajul 7 în București. Foto: Captură Observatornews
ADVERTISEMENT

Tragedia a avut loc pe Calea Vărărești, la primele ore ale dimineții. Femeia în vârstă de 44 de ani locuia împreună cu mama ei într-un apartament de la etajul șapte al unui bloc.

O femeie s-a aruncat de la etajul 7 în București

Impactul cu solul a fost violent și echipajul IML a constatat decesul, urmând să transporte trupul neînsuflețit la sediul IML pentru a efectua expertiza medico-legală, conform Observatornews.ro

ADVERTISEMENT

Polițiștii încearcă să afle în ce circumstanțe a decis femeia să se arunce de pe geam, însă se pare că aceasta era deprimată pentru că ar fi divorțat.

“În cursul acestei dimineți, în jurul orei 9:00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 15 Poliție a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că o femeie, în vârstă de 44 de ani, s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 4. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

ADVERTISEMENT

În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul femeii. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au explicat polițiștii.

România a fost șocată de un caz asemănător la începutul acestui an, când o femeie din Timișoara s-a aruncat de pe bloc împreună cu copiii săi.

ADVERTISEMENT

La fel ca și în cazul din București, femeia în vârstă de 32 de ani din Timișoara suferea din dragoste. Potrivit SpyNews, înainte să se sinucidă, femeia ar fi fost ameninţată de un fost iubit din cauza căruia s-ar fi despărțit de soțul ei.

S-a urcat pe un bloc cu 10 etaje și a luat cu ea pe lumea cealaltă și doi copii cu vârste de 6 și 3 ani. Sinuciderea a fost cu atât mai șocantă, în condițiile în care aceasta părea a fi o femeie de succes, fericită cu propria viață. Mai mult, se pare că unul dintre copii era făcut cu iubitul, nu cu soțul.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Iulia deținea o afacere în domeniul vestimentar și avea un magazin online unde vindea haine. Magazinul a fost închis, în ciuda faptului că era destul de popular și apreciat în lumea modei.

ADVERTISEMENT