News

Sinucidere sau accident? O fată de 14 ani din București, moartă după ce a căzut de la etajul trei

O fată a căzut de la etajul 3 al unui bloc din București, iar acum polițiștii încearcă să-și dea seama dacă a fost vorba despre sinucidere sau un accident.
29.08.2022 | 10:15
Sinucidere sau accident O fata de 14 ani din Bucuresti moarta dupa ce a cazut de la etajul trei
Sinuciere sau accident? Poliția încearcă să afle. Foto: Gândul
ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 14 ani a fost declarată decedată, după ce a căzut de la etajul imobilului situată e strada Anghelache Ivan, în Sectorul 5.

O fată de 14 ani a căzut de la etajul trei

Fata în vârstă de 14 ani era singură în casă în momentul în care a căzut de la etaj și a fost găsită moartă de trecători. Echipajele SMURD ajunse la fața locului nu au mai avut cu ce să o ajute, constatând decesul.

ADVERTISEMENT

Potrivit Gândul, mama fetei discutase cu aceasta cu câteva momente înainte de tragedie și nimic nu părea să ducă spre un astfel de deznodământ.

Fata nu avea niciun motiv să-și pună capăt zilelor, astfel că întreaga familie e șocată. Tocmai de aceea polițiștii iau în considerare varianta unui accident, o alunecare din greșeală.

ADVERTISEMENT

În luna mai, o altă fată de 14 ani cădea de la etajul 4 al unui bloc din București. De data aceasta polițiștii au fost siguri că e o tentativă de sinucidere, fata nefiind la prima astfel de încercare de a-și pune capăt vieții.

Deși a căzut de la etajul patru, fata a fost stabilizată de medici, însă a rămas într-o stare gravă. Cunoscută cu probleme psihice mai vechi, fata ar fi fost stresată de școală.

ADVERTISEMENT

Tot în 2022, dar la începutul anului, o fată din Târgu Jiu a vrut să se sinucidă, aruncându-se de la etaj de față cu o profesoară, pentru că aceasta a vrut să-i scadă nota la purtare. Inițial, fata și-a înjurat colegii, după care s-a aruncat de la etaj. De fapt, situația nu a fost atât de tragică, lucru constatat de pompierii ajunși la fața locului.

“Am fost sesizaţi cu privire la faptul ca o elevă de 15 ani, din comuna Băleşti, s-ar afla pe pervazul sălii de clasă şi ameninţă că se sinucide.

ADVERTISEMENT

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu şi Biroului Siguranţă Şcolară s-au deplasat la faţa locului, constatând faptul că o elevă a sărit de pe pervazul ferestrei de la etajul I, după care a revenit în sala de clasă”, a transmis IPJ Gorj.

ADVERTISEMENT