Fotbal international

Tragedie în fotbal. Un jucător de 22 de ani a făcut infarct antrenându-se în izolare!

20.04.2020 | 21:01
Tragedie in fotbal Un jucator de 22 de ani a facut infarct antrenanduse in izolare
ADVERTISEMENT

Innokentiy Samokhvalov, fotbalist rus în vârstă de 22 de ani, a murit în urma unui infarct suferit acasă, la scurt timp după ce începuse o ședință de pregătire.

Fotbalist de 22 de ani, mort în urma unui infarct

În această perioadă delicată, dominată de pandemia de coronavirus, fotbalul, suspendat aproape în întregime, a fost lovit de o nouă tragedie.

ADVERTISEMENT

Innokentiy Samokhvalov, fundaș central de 22 legitimat la clubul Lokomotiv Moscova, dar care a jucat în ultimul an pentru formația secundă, în liga a treia din Rusia, a murit în urma unui infarct.

Tânărul fotbalist se afla acasă, în izolare, și a suferit infarctul în timp ce realiza programul de antrenament stabilit de club pentru această perioadă.

ADVERTISEMENT

Alexandr Grishin, antrenorul echipei Lokomotiv Kazanka Moscova, recunoaște că nu avea informații despre anumite probleme la inimă ale fundașului, care ar fi putut cauza infarctul la o asemenea vârstă.

„E îngrozitor. Dacă doctorii i-au permis să se antreneze, înseamnă că nu avea probleme. Ne-au spus că asta e cauza, infarct”, a declarat Alexandr Grishin la Ria Novosti.

ADVERTISEMENT

„O mare pierdere pentru familia noastră”

Clubul Lokomotiv Moscova, unde Innokentiy Samokhvalov a făcut primii pași în fotbalul profesionist, a anunțat, printr-un comunicat postat pe contul oficial de Twitter, decesul, la doar 22 de ani, al tânărului fundaș central.

Suntem foarte triști să anunțăm decesul fundașului de la Kazanka, Innokentiy Samokhvalov.

A avut o soție și un copil. Kesha a fost o persoană blândă, de mare ajutor întotdeauna și, mai presus de toate, un bun prieten.

ADVERTISEMENT

Suntem șocați de această tragică întâmplare și transmitem sincere condoleanțe familiei și apropiaților”, se arată în comunicatul emis de Lokomotiv Moscova.

ADVERTISEMENT
Tags: