Sport

Tragedie în fotbalul mondial! Un președinte de club, împușcat mortal după înfrângerea echipei

O nouă tragedie a lovit fotbalul mondial! Un președinte de club a fost împușcat mortal la scurt timp după înfrângerea echipei pe care o conducea.
25.09.2023 | 07:30
Tragedie in fotbalul mondial Un presedinte de club impuscat mortal dupa infrangerea echipei
Un președinte de club a fost asasinat după înfrângerea echipei. Foto: eltiempo.com.
ADVERTISEMENT

Tragedie în fotbalul mondial! Edgar Paez, președintele clubului Tigres FC, din liga a doua de fotbal din Columbia, a fost asasinat sâmbătă seară la Bogota, după înfrângerea echipei sale împotriva celor de la Atletico FC, scor 2-3.

Tragedie în fotbalul mondial! Un președinte de club, împușcat mortal după înfrângerea echipei

Edgar Paez a asistat sâmbătă seară la meciul Tigres – Atletico FC, scor 2-3 în etapa cu numărul 13 din a doua ligă de fotbal a Columbiei. Potrivit presei columbiene, Edgar Paez a fost împușcat mortal în timp ce părăsea stadionul Metropolitano de Techo alături de fiica sa.

ADVERTISEMENT

Fostul conducător de fotbal a fost atacat de doi indivizi aflați pe o motocicletă. Aceștia au deschis rapid focul și l-au împușcat de trei ori pe Edgar Paez. Președinte la Tigres FC din 2016, Edgar Paez a fost transporat de urgență la Clinica Mederi, însă a murit la scurt interval de timp.

Federația columbiană de fotbal deplânge dispariția lui Edgar Paez și transmite condoleanțe familiei. Totodată, mai multe cluburi de fotbal din Columbia au transmis la rândul lor condoleanţe în urma tragicului eveniment.

ADVERTISEMENT

Tigres este o echipă de fotbal profesionistă cu sediul în Bogota, capitala Columbiei. În 2016, cu Edgar Paez la conducere, Tigres FC a promovat în prima ligă de fotbal a Columbiei.

Tigres FC, comunicat de presă după moartea lui Edgar Paez

 „Familia Tigres și comunitatea sportivă sunt devastate de acest eveniment. Édgar Páez Cortés a fost un apărător pasionat al fotbalului și un lider exemplar.

ADVERTISEMENT

Angajamentul său față de echipă și dedicarea pentru dezvoltarea sportului în regiunea noastră au lăsat o amprentă de neșters asupra tuturor celor care au avut privilegiul de a-l cunoaște”, se arată în comunicatul emis de Tigres FC.

În vârstă de 63 de ani, Edgar Paez a fost detectiv și anchetator înainte să devină președintele clubului columbian. În trecut, fostul conducător de club a fost condamnat la șapte luni de închisoare pentru infracțiunea de vătămare din culpă.

ADVERTISEMENT

După promovarea din 2016, Tigres a rezistat doar un sezon în prima ligă, iar la sfârșitul anului 2017 a retrogradat în liga secundă, unde joacă până în prezent, ocupând penultimul loc în clasament.

ADVERTISEMENT
Tags: