News

Tragedie în Italia! Român mort la spital după ce a agonizat pe stradă

02.01.2021 | 16:14
Tragedie in Italia Roman mort la spital dupa ce a agonizat pe strada
ADVERTISEMENT

Tragedie în Italia acolo unde un român a murit în localitatea Nola. Acesta a agonizat mai multe ore pe stradă fără ca nimeni să-l ajute.

În cele din urmă un trecător l-a găsit pe acesta. Bărbatul a chemat imediat o ambulanță. Sosiți destul de repede la fața locului, medicii l-au transportat pe român la spital.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în ciuda eforturilor disperate, doctorii n-au mai avut ce face și au fost nevoiți să constate decesul. Timp de 12 ore medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața românului.

Român mort în Italia!

Pentru a stabili ce a dus la producerea acestei tragedii, polițiștii italieni au deschis o anchetă. Conform primelor informații, oamenii legii speră să afle mai multe după ce vor viziona imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

ADVERTISEMENT

Din fericire există câteva amplasate chiar în zona în care a fost găsit bărbatul. De altfel, conaționalul nostru a fost găsit cu răni compatibile unui accident auto. Șoferul este căutat acum de carabinieri, conform presei din Italia.

Bărbatul român era cunoscut în zona Ottaviano. Acesta trăia pe străzi, dar era foarte îndrăgit de toți cei care îl cunoșteau.

ADVERTISEMENT

”În cursul după-amiezii de ieri, 31 decembrie 2020, a fost găsit zăcând inconștient, la pământ, cu răni foarte grave, în apropierea supermarketului Prisco.

Dus de urgență la spitalul din Nola, a decedat în zorii zilei. Vom vedea dacă cineva din Italia se poate ocupa de el. În caz contrar vom lua legătura cu ambasada României.

ADVERTISEMENT

Încercăm să asigurăm întreg suportul într-un moment delicat. Analizăm fiecare imagine, fiecare detaliu pentru a înțelege cu exactitate ce s-a petrecut”, au transmis polițiștii.

Carabinierii, împreună cu Poliția Locală, au deschis o anchetă pentru a stabili dinamica accidentului. Forțele de ordine presupun că bărbatul a fost lovit de o mașină a-l cărei șofer a preferat să fugă de la locul faptei, în loc să-i acorde primul ajutor.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: