News

Tragedie în județul Buzău. Un tânăr de 19 ani a murit electrocutat în timp ce era la pescuit

20.07.2020 | 21:37
Tragedie in judetul Buzau Un tanar de 19 ani a murit electrocutat in timp ce era la pescuit
Tragedie în județul Buzău. Un tânăr de 19 ani a murit electrocutat în timp ce era la pescuit. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Un tânăr de numai 19 ani a murit sub privirile îngrozite ale părintelui său, cei doi aflându-se la pescuit. Adolescentul din localitatea Nehoiu, județul Buzău, s-a stins din viață după ce firul undiței sale a atins un fir de înaltă tensiune, adolescentul murind pe loc.

Tragedia s-a petrecut în Insula Mare a Brăilei, în zona lacului Blasova, tatăl său neputând face nimic pentru a-i salva viața. Tânărul a murit electrocutat, trupul neînsuflețit fiind transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei. Părintele acestuia nu-și poate reveni din șoc.

ADVERTISEMENT

„Un tânăr de 19 ani, din județul Buzău, în timp ce se afla la pescuit în zona Blasova, a atins cu undița firele de înaltă tensiune și s-a electrocutat, rezultând decesul acestuia”, se arată în comunicatul de presă emis de IPJ Brăila.

Adolescent de 19 ani, decedat după ce s-a electrocutat la pescuit

„Tânărul a fost transportat la Morga Brăila în vederea efectuării necropsiei”, mai scrie în comunicat, potrivit reporterbuzoian.ro.

ADVERTISEMENT

Părintele îndurerat, pescar profesionist, a transmis un mesaj cutremurător pe una dintre paginile sale de socializare. Acesta a postat o imagine cu fiul său, Marian Ionuț Brânzoiu, alături de care a scris cuvinte dureroase.

„Acum un an, aceeași locație, Blasova. A fost bine, a fost frumos. Anul ăsta, tot acolo. Numai ca s-a terminat totul înainte să înceapă! Dumnezeu sa te aibe în pază!”, a scris tatăl îndurerat pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Prietenii lui Ionuț, mesaj de condoleanțe în mediul online

Vestea trecerii în neființă a lui Ionuț a îndurerat o întreagă comunitate, prietenii acestuia transmițând numeroase mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. Tânărul de numai 19 ani urmează să fie condus pe ultimul drum zilele următoare.

„Dumnezeu să te ierte, copil drag. Ai fost un coleg și un copil deosebit de bun! Rămas bun, copil și prieten drag. Dumnezeu să aibă grijă de tine acolo sus nu te vom uita niciodată suflet drag!”

ADVERTISEMENT

 „Un înger printre îngeri prea devreme copil frumos putere părinților să treacă peste acest mare necaz sincere condoleanțe familiei!”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de cunoscuți.

Cei care doresc să-și ia rămas bun de la adolescentul din județul Buzău pot merge la Capela Valea Nehoiului luni, 21 iulie, începând cu ora 18:00. Marian Ionuț Brânzoiu urmează să fie înmormântat marți, 21 iulie, slujba de pomenire având loc la ora 11:00.

 

 

 

ADVERTISEMENT