News

Tragedie în județul Sălaj! Un accident rutier i-a adus sfârșitul la doar 22 de ani. Alte 4 persoane sunt rănite Video

26.09.2020 | 19:02
Tragedie in judetul Salaj Un accident rutier ia adus sfarsitul la doar 22 de ani Alte 4 persoane sunt ranite Video
Accident înfiorător în județul Sălaj. O tânără de 22 de ani a murit. Sursa foto: ISU Sălaj
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a produs în cursul zilei de sâmbătă, 26 septembrie, pe Drumul Național 1H, între localitățile Vârșolț și Hereclean, județul Sălaj.

Din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, intrând astfel în coliziune cu un alt participant la trafic.

ADVERTISEMENT

În urma impactului puternic, o tânără de 22 de ani și-a pierdut viața, în vreme ce alte patru persoane s-au ales cu răni grave și au fost preluate de detașamentul de pompieri Zalău pentru a fi transportate de urgență la spital.

Accident înfiorător în județul Sălaj. O tânără și-a pierdut viața

La ora redactării acestei știri, circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri. În cauză a fost demarată o anchetă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că un tânăr de 29 de ani, din comuna Vârșolț, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 1H, între localitățile Hereclean și Vârșolț, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum.

Carosabilul fiind umed, într-o curbă la dreapta a derapat, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr din Zalău.

ADVERTISEMENT

În urma impactului a rezultat decesul unei tinere de 22 de ani, pasageră în mașina condusă de șoferul din Vârșolț și rănirea altor patru, dintre care cei doi șoferi și doi pasageri din cealaltă mașină.

Polițiștii sunt încă prezenți la fața locului pentru cercetări”, a declarat Maria Cristea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

ADVERTISEMENT