News

Tragedie în Slobozia! A murit după ce a încercat să depășească o altă mașină

04.07.2020 | 16:10
Accident înfiorător în Slobozia! Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie în Slobozia acolo unde a avut loc un accident înfiorător. Incidentul rutier s-a petrecut pe DN2A, în satul Misleanu, din judeţul Ialomiţa.

Din păcate, șoferul unui autoturism a murit la scurt timp după ce maşina pe care o conducea a izbit violent un autocamion.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, în urma impactului devastator, o altă femeie, pasageră în autoturism, a suferit multiple traumatisme.

Accident înfiorător în Slobozia!

Oamenii din sat au auzit o bubuitură puternică și au ieșit într-un suflet pe drum. Conform acestora, un conducător auto ar fi intrat într-o depăşire şi s-a lovit de un autocamion care circula regulamentar din sens opus.

ADVERTISEMENT

Mai multe persoane au sunat imediat la numărul de urgență, 112. La locul tragediei s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slobozia.

Aceștia au venit cu cu o autospecială pentru stingere cu apă şi  spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţa SMURD şi un echipaj SAJ Ialomiţa- substaţia Slobozia.

ADVERTISEMENT

În ciuda intervenției rapidă, în urma evenimentului au rezultat 2 victime un bărbat si o femeie, din care una încarcerată. Şoferul autoturismului, în vârsta de 53 ani, a rămas prins între fiarele contorsionate ale maşinii.

Minute bune s-au luptat pompierii salvatori să-l scoată de acolo, eliberarea lui necesitând efectuarea unor manevre de  descarcerare.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, acesta nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decedat de echipajul SAJ de la locul intervenţiei. Celeilalte victime i s-a acordat primul ajutor.

Femeia prezenta politraumatisme și a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Mai multe echipaje au acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiului la locul intervenţiei şi la sablarea carosabilului.

 

 

 

ADVERTISEMENT