News

Tragedie în Teleorman. Băiețel de 5 ani, mort după un accident devastator. Fratele său s-a răsturnat cu mașina încercând să evite un tractor

Accident mortal în Teleorman. Un copil de 5 ani a fost ucis după ce mașina condusă de fratele său s-a răsturnat în afara drumului
08.10.2023 | 14:49
Tragedie in Teleorman Baietel de 5 ani mort dupa un accident devastator Fratele sau sa rasturnat cu masina incercand sa evite un tractor
Șoferul a încercat să evite un tractor Sursa foto: Ziatul Teleormanul
ADVERTISEMENT

Accidentul de circulație s-a produs pe un drum comunal recent reabilitat, între localitățile Plopii Slăvitești și Crângeni, din județul Teleorman, relatează presa locală.

Băiețel de 5 ani, mort după un accident devastator

Autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile în încercarea de a evita un tractor care ieșise de pe un drum lateral. Impactul a fost fatal pentru copilul de 5 ani.

ADVERTISEMENT

Celelalte trei persoane aflate în autoturism au fost rănite, una rănită grav și celelalte cu răni superficiale, relatează explozivnews24.ro. Conducătorul tractorului a fugit de la locul accidentului.

”Din primele cercetări a reieșit că autoturismul era condus regulamentar de un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Moşteni, judeţul Teleorman.

ADVERTISEMENT

Autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile, după ce conducătorul auto ar fi încercat să evite coliziunea cu un tractor care tracta două remorci, condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Plopii-Slăviteşti.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele indicând faptul că niciunul dintre cei doi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice la momentul producerii evenimentului rutier.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, un copil de cinci ani a murit, iar două femei, de 39 şi 23 de ani, au fost rănite. Toate victimele sunt din comuna Moşteni, judeţul Teleorman.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

ADVERTISEMENT

Cercetările vor fi continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt”, a informat IPJ Teleorman.

Potrivit unor surse citate de Observator News, copilul de 5 ani care a murit, ar fi fost fratele șoferului, iar cele două femei: mama, respectiv soția acestuia. Tânăra în vârstă de 23 de ani ar fi însărcinată în 5 luni.

ADVERTISEMENT
Tags: